Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Craiovei a cărui cotă a explodat în ultimul an. E la cel mai bun sezon din carieră!

Fotbalistul Craiovei a cărui cotă a explodat în ultimul an. E la cel mai bun sezon din carieră!
Comentarii

Universitatea Craiova a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Alexandru Cicâldău, dar oltenii îşi pot freca mâinile de bucurie. Cota mijlocaşului născut la Medgidia a explodat într-un an de zile, iar ”Modric din Bănie” a debutat deja în naţionala mare.

Alexandru Cicâldău a fost achiziţionat de U Craiova la mare luptă cu FCSB. Oltenii s-au mişcat mai repede şi mai bine şi au achitat formaţiei patronate de Gheorghe Hagi 1 milion de euro.

La un an distanţă, fotbalistul comparat de fanii oltenilor cu Luka Modric are acum o cotă de piaţă de 2.5 ori mai mare. Site-ul de specialitate transfermarkt.com estimează cota de piaţă a mijlocaşului în vârstă de 21 de ani la 2.5 milioane de euro. În martie 2018, Cicâldău era evaluat la 1 milion de euro, adică exact suma pe care a plătit-o Craiova pentru serviciile sale.

În actuala stagiune, mijlocaşul a reuşit 8 pase de gol pentru coechiperii săi, dar şi 2 goluri în 25 de meciuri jucate în sezonul regular plus alte două în play-off. Indiscutabil, unul dintre atuurile Craiovei în lupta pentru titlu, Alexandru Cicâldău a bifat astfel în doar 31 de meciuri în Bănie, mai multe goluri şi mai multe pase de gol decât a făcut-o pentru Viitorul Constanţa în 50 de partide. 

”Mă bucur că mi-a crescut cota de când am venit la Universitatea. Mă bucur că i-am mulţumit pe cei de aici şi că prin rezultatele mele mi-a şi crescut cota", declara Alexandru Cicâldău la începutul anului. 

Are un ”tatuaj de suflet”

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a dezvăluit care este tatuajul său de suflet. Este vorba despre chipul străbunicii sale, pe care nu o poartă doar pe corp, ci şi în suflet.

"Anul şi chipul străbunicii mele, cea care a fost lângă mine când eram foarte mic. Eram foarte mic, nu mă apucasem încă de fotbal, dar ea a stat lângă mine mereu", a explicat Alexandru Cicâldău, atunci când a fost întrebat care este tatuajul său preferat.

Afla mai multe despre: alexandru cicâldău 

viewscnt
Articole similare