Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Craiovei care l-a dezamăgit pe Laurenţiu Reghecampf: ”Trebuie să facă mult mai mult pentru a se bate cu cei care joacă pe poziţia lui”

Fotbalistul Craiovei care l-a dezamăgit pe Laurenţiu Reghecampf: ”Trebuie să facă mult mai mult pentru a se bate cu cei care joacă pe poziţia lui”
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu CS Mioveni, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre absenţa lui Alex Mateiu din ultimele partide.

În etapa a 14-a a Ligii 1, Universitatea Craiova o va înfrunta, acasă, pe CS Mioveni. Înaintea confruntării, Laurenţiu Reghecampf a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă.

Tehnicianul oltenilor a vorbit despre obiectivele pentru următoarele săptămâni, lupta la titlu, dar şi despre absenţa din echipă în ultimele meciuri a unui fotbalist.

Alex Mateiu nu a mai jucat de şase partide la Craiova, fiind pe bancă doar la una dintre acestea. Mijlocaşul este accidentat în prezent, dar nu acesta este singurul motiv pentru care nu a mai prins echipa.

Mateiu nu s-a ridicat la standardele lui Laurenţiu Reghecampf, iar tehnicainul vrea să vadă mai mult din partea fotbalistului său pentru a îl reintorduce în primul 11.

Fotbalistul Craiovei care l-a dezamăgit pe Laurenţiu Reghecampf

O partidă importantă, o partidă pe care dorim s-o câştigăm, să continuăm parcursul bun pe care îl avem.

Ne dorim foarte mult să ne menţinem poziţia în clasament, să ajungem cât mai aproape de cei de la CFR şi mâine avem prima oportunitate.

Este o plăcere să joci pe un asemenea stadion, de aceea trebuie să fim concentraţi, să luăm jocul în serios şi să nu ne gândim la ce au ei şi să ne impunem jocul.

Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură la un deget mic de la picior, deci este o problemă medicală, dar şi el trebuie să facă mult mai mult să ajungă să se bată cu cei care joacă pe poziţia lui.

În momentul de faţă, CFR este favorită (n.r. la titlu). Au atâtea puncte în faţa noastră, mai sunt multe meciuri de jucat, dar, dacă întrebi în momentul de faţă, dacă întrebi pe cineva, CFR este favorita, vă spun asta şi eu”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Alex Mateiu se află la Universitatea Craiova de şapte ani şi a reuşit să însumeze 232 de partide pentru olteni, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Alături de olteni, mijlocaşul a ridicat o Supercupă şi două Cupe ale României.

Afla mai multe despre: alex mateiuuniversitatea craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare