Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul crescut de Barcelona, dar care se propune la Real Madrid: "Mi se potriveşte stilul lor”

Fotbalistul crescut de Barcelona, dar care se propune la Real Madrid: "Mi se potriveşte stilul lor”

Real Madrid

Comentarii

Era considerat noul Messi, dar evoluţia sa a stagnat. Unul dintre marile talente ale fotbalului spaniol din ultimele două decenii mărturiseşte că nu s-ar mai întoarce la echipa care l-a format.

Gerard Deulofeu joacă în prezent la Watford, în Premier League. Produs al clubului FC Barcelona, Deulofeu recunoaşte că a suferit când Barcelona a renunţat definitiv la el: ”Nu m-aş întoarce acolo. Am încercat de două ori şi nu a funcţionat. Nu aş mai încercat şi a treia oară, ar fi prea dur pentru mine” spune fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Deulofeu a început fotbalul la Penya Bons Aires, dar a ajuns imediat la Barcelona în 2003. A crescut în filosofia grupării catalane, pentru care a debutat în 2011. Un an mai târziu era declarat cel mai bun jucător al turneului final al campionatului european de tineret.

”Am venit la 9 ani la Barcelona, dar uneori, acasă nu te simţi acasă. Am plecat de un an de zile de acolo şi nu vreau să mă mai întorc” explică Deulofeu, care respinge şi comparaţia cu Messi: ”Nu-mi place. Când eram mai tânăr, în fiecare zi auzeam asta. A fost teribil, pentru un fotbalist tânăr nu pică deloc bine” spune Gerard.

Actualul atacant de la Watford crede că stilul său de joc ar fi unul mult mai uşor de adaptat la ceea ce joacă Real Madrid sau Manchester City: ”Am jucat la Barcelona, dar poate că stilul meu de joc ar fi unul mult mai similar cu cel al Realului. Sau poate al lui Manchester City. N-am avut parte de încrederea Barcelonei. Acum sunt aici, la Watford şi sunt încă tânăr” concluzionează Deulofeu. 

Afla mai multe despre: gerard deulofeureal madridfc barcelonamanchester citywatford 

viewscnt
Articole similare