Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul criticat de Gigi Becali i-a răspuns patronului FCSB după remiza cu Universitatea Craiova: ”Era normal să se întâmple asta” | VIDEO

Fotbalistul criticat de Gigi Becali i-a răspuns patronului FCSB după remiza cu Universitatea Craiova: ”Era normal să se întâmple asta” | VIDEO

FCSB

Comentarii

În urma remizei cu Universitatea Craiova, Deian Sorescu (25 de ani), prezent la flash-interviu, a fost întrebat despre comentariile patronului Gigi Becali, care sugera că fotbalistul trebuie să dea acelaşi randament la FCSB ca la Dinamo. Jucătorul i-a oferit un răspuns elegant omului care îi plăteşte salariile şi îi decide soarta la echipă.

FCSB a reuşit să obţină doar un punct din derby-ul cu Universitatea Craiova, deşi a dominat în mare parte partida şi a condus aproape 90 de minute.

În final, greşeala lui Ştefan Târnovanu, care de abia o salvase pe FCSB câteva zeci de secunde mai devreme, a decis soarta partidei.

”Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez”

Prezent la flash-interviul de după meci, Deian Sorescu a recunoscut că toţi jucătorii roş-albaştri sunt dezamăgiţi de rezultat şi că vor încerca să nu mai încaseze goluri în ultimele minute.

În plus, ”tricolorul” a fost întrebat despre cum i-a decurs perioada de acomodare la FCSB, în care a fost schimbat la pauză în mai multe meciuri şi criticat de patronul Gigi Becali.

Sorescu a oferit un răspuns elegant, spunând că era normal atât să fie înlocuit la pauză, cât timp se acomoda, cât şi să nu dea randamentul de la Dinamo, întrucât nu mai evoluează în ofensivă.

Fotbalistul criticat de Gigi Becali i-a răspuns patronului FCSB după remiza cu Universitatea Craiova

Am muncit, am făcut un meci bun, am înscris destul de repede, am avut ocazii şi înainte de a marca. Păcat, a fost un meci bun pentru noi, dar asta e.

Când nu reuşim să dăm al doilea gol, se întâmplă să luăm gol în minutul 90. Nu ştiu ce ne lipseşte. Stafful va găsi problema şi o vom rezolva.

E păcat, ne afectează, pentru că am pierdut două puncte acum şi la meciul cu Farul, puncte care erau foarte bune pentru noi.

(n.r. ţi se pare că ţi s-a dat încredere, că nu ai mai fost schimbat sau ai resimţit în vreun fel schimbările de până acum?) Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri.

Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Şi dacă joc şi dacă nu, îmi susţin echipa oriunde aş fi.

(n.r. patronul a zis că trebuie să faci aici ce făceai la Dinamo, poţi?) Cu siguranţă, doar că am altă poziţie şi e normal să nu dau randamentul de la Dinamo.

Acolo aveam şansa de a marca. Aici joc pe o poziţie care îmi place şi încerc să aduc un plus echipei. E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, şi va trebui să uităm repede.

De luni va trebui să ne concentrăm pentru următorul meci. Eu consider că m-am adaptat”, a declarat Deian Sorescu, după remiza cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare