Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul cu legături de mafia marocană din Olanda, coleg cu Andres Dumitrescu la Slavia Praga

Fotbalistul cu legături de mafia marocană din Olanda, coleg cu Andres Dumitrescu la Slavia Praga
Comentarii

Mohamed Ihattaren (21 de ani), fostul jucătorul al celor de la Juventus şi Ajax Amsterdam a semnat cu Slavia Praga.

Mohamed Ihattaren, fotbalistul promiţător crescut de PSV Eindhoven a semnat un contract valabil pe un an, cu o opţiune de prelungire a contractului până în 2027, cu Slavia Praga, anunţă Fabrizio Romano.

Acesta va împărţi vestiarul cu fostul jucător al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, Andres Dumitrescu, vândut în această vară de clubul covăsnean, cu 1.000.000 de euro. 

 

 

Fostul jucător al celor de la Juventus, Sampdoria, PSV Eindhoven şi Ajax a avut un început de carieră extrem de promiţător. Acesta debuta în Eredivisie, pentru PSV Eindhoven la vârsta de 17 ani.

  • Olandezul cu origini marocane a impresionat în campionatul olandez de la o vârstă fragedă, apogeul cotei sale de piaţă a fost de 22.000.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com
  • În prezent, cota sa de piaţă este de doar 400.000 de euro, conform aceluiaşi site.

Ihattaren a rămas fără echipă după despărţirea de Juventus, în vara acestui an.

1.900.000 de euro plătea Juventus celor de la PSV Eindhoven în vara anului 2021 pentru internaţionalul olandez de tineret.

Mohamed Ihattaren, coleg cu Radu Drăguşin, la Juventus

La Juventus nu a prins niciun meci, a fost împrumutat la Sampdoria iar mai apoi înapoi în Olanda, la Ajax, unde nu a convins.

Pe lângă prestaţiile în continuă scădere, viaţa din afara terenului de joc l-a afectat cumplit pe Ihattaren.

Acesta a fost suspectat că ar avea legături cu grupul infracţional de origine marocană, Mocro Maffia, grup care acţionează în Ţările de Jos.

Din cauza acestui aspect, Ajax a încercat să-i întrerupă împrumut înaintea finalului sezonului trecut. Pentru echipa mare a celor de la Ajax, Ihattaren a bifat o prezenţă într-un meci de cupă, cu fosta sa echipă, PSV Eindhoven.

Acesta a fost suspectat şi de violenţă domestică, asupra fostei sale iubite. Ihattaren a fost reţinut chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani, 21 februarie 2023.

Afla mai multe despre: mohamed ihattarenolandaslavia pragaandres dumitrescujuventus 

viewscnt
Articole similare