Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de 3 milioane de euro pe care Gigi Becali l-a lăsat să plece prea repede! E regretat de colegi: "Era magician!"

Fotbalistul de 3 milioane de euro pe care Gigi Becali l-a lăsat să plece prea repede! E regretat de colegi: "Era magician!"

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere (32 de ani) a plecat de la FCSB, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia roş-albastră, iar "Bizonul" a vorbit pentru Telekom Sport şi a dezvăluti ce colegi de-ai săi l-au impresionat cel mai mult. Atacantul i-a nominalizat pe Constantin Budescu (31 de ani) şi Denis Alibec (29 de ani), fotbalişti de care FCSB a "profitat" prea puţin.

Gnohere a petrecut patru ani la FCSB şi a împărţit vestiarul cu mulţi fotbalişti de valoare, însă Alibec şi Budescu au fost cei care i-au atras cel mai mult atenţia. Deşi era rivalul său pe postu şi de multe ori "Bizonul" a fost rezervă pentru ca Alibec să joace, deşi ultimul nu era în formă, Gnohere l-a lăudat pe Denis Alibec.

Despre Budescu, fotbalistul francez a avut cuvinte foarte frumoase de spus: "Au fost doi jucători care m-au impresionat când am venit în România, Budescu şi Alibec. Budescu, pentru mine este un magician. Lumea poate să îl critice, dar Budescu este un jucător foarte bun pentru România", a spus Harlem Gnohere, la Telekom Sport.

Budescu a petrecut doar un an la FCSB, timp în care a marcat de 13 ori şi a livrat 12 pase de gol, iar apoi Becali l-a vândut mai departe la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro. Nu acelaşi succes l-a avut Alibec la FCSB. După un prim sezon foarte bun, Alibec a scăzut în randament şi a căzut în dizgraţiile patronului, sfârşit prin a fi cedat înapoi la Astra.

Acum, Alibec şi Budescu fac din nou echipă la Astra şi nu şi-au pierdut chimia de pe teren. "Budi" a marcat de şase ori şi a livrat şapte pase de gol în 14 meciuri, multe dintre ele fiind pentru Denis Alibec. De partea cealaltă, atacantul a punctat de 11 ori şi a lirat 10 pase de gol, în 22 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Budescu, potrivit Transfermarkt
  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alibec, potrivit Transfermarkt

Afla mai multe despre: harlem gnoheredenis alibeccontantin budescufcsb 

viewscnt
Articole similare