Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de 70 de milioane de euro a spus "da" Barcelonei. Transfer-bombă pe Camp Nou!

Fotbalistul de 70 de milioane de euro a spus "da" Barcelonei. Transfer-bombă pe Camp Nou!

FC Barcelona

Comentarii

Matthjis de Ligt (22 de ani), fotbalistul lui Juventus, vrea să plece de la Torino şi a ales-o pe Barcelona ca viitoare destinaţie. Olandezul a fost dorit de catalani şi acum doi ani, însă negocierile dintre fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, şi agentul Mino Raiola n-au ajuns la nicio finalitate. Astfel, De Ligt a ajuns la Juventus, dar acum regretă mutarea.

Repară greşeala de acum doi ani. Fotbalistul care a refuzat-o pe Barcelona în 2019 vrea pe Camp Nou: "Agentul caută o soluţie"

În vara lui 2019, după o campanie excelentă reuşită alături de Ajax în Liga Campionilor, Matthijs de Ligt a fost la mare căutare. Barcelona l-a dorit insistent, însă conducerea de la vremea aceea nu a reuşit să-l convingă pe jucător să semneze. Acum, la doi ani distanţă, jucătorul vrea să îndrepte greşeala.

Potrivit jurnalistului Adrian Sanchez, Matthij de Ligt vrea să plece de la Juventus din cauză că nu primeşte minute atât de multe pe cât şi-ar dori, iar viitoarea sa destinaţie ar putea fi la FC Barcelona. Sursa citată scrie că De Ligt a ales Barcelona şi vrea să joace pentru catalani, iar agentul său, Mino Raiola, caută o soluţie pentru realizarea transferului.

De Ligt are contract până în vara lui 2024 cu Juventus, iar situaţia financiară a clubului de pe Camp Nou nu permite prea multe soluţii pentru realizarea mutării. Banii de transferuri lipsesc cu desăvârşire din conturile catalanilor, dar cheiar ar putea fi la Mino Riola, super agentul italian.

Matthijs de Ligt a jucat 659 minute în opt partide pentru Juventus în toate competiţiile acest sezon, timp în care a marcat o dată.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui De Ligt în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: de ligtjuventustransferbarcelonamino raiola 

viewscnt
Articole similare