Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la CFR care l-a dat pe spate pe Dan Petrescu: ”A intrat foarte bine, am mare încredere în el"

Fotbalistul de la CFR care l-a dat pe spate pe Dan Petrescu: ”A intrat foarte bine, am mare încredere în el"

CFR Cluj

Comentarii

Joi, 25 noiembrie, CFR Cluj o va întâlni pe Randers în deplasare, într-un meci în care singura opţiune pentru campioana României este victoria.

Partida Randers - CFR Cluj, din etapa a cincea a grupelor Conference League va avea loc mâine de la ora 22:00. 

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a prefaţat duelul din Conference League. De asemenea tehnicianul a mărturisit că este foarte mulţumit de munca pe care o depunde fundaşul Daniel Graovac şi a avut doar cuvinte de laudă pentru acesta!

"Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, locul 3 în Danemarca, au o echipă extraordinară. Randers are nevoie de victorie mâine, nu-i ajută egalul. Noi avem o şansă la victorie, dacă Jablonec nu va câştiga mâine. Noi suntem într-o perioadă bună acum, mai bună decât înainte. Avem mici probleme de lot, dar dacă toţi jucătorii vor fi bine din punct de vedere fizic vom avea o şansă.

Noi avem 2-3 jucători importanţi cu probleme, să vedem dacă vor trece peste antrenamentul de azi. Petrila este cel mai mare absent, ar fi fost important să-l avem aici. Meritam să avem patru egaluri în grupă, cum a reuşit Randers. Cu puţin noroc nu am fi pierdut niciun joc. Ar fi important şi pentru bugetul clubului să câştigăm mâine. În ţări precum Danemarca, Norvegia şi Suedia trebuie să fii puternic pentru a câştiga.

Au fost voci care spuneau că mie nu îmi place de Sigurjonsson. Păi dacă era aşa nu-l mai băgam în lot. El a fost mereu accidentat, acum are două-trei săptămâni la rând de când joacă. L-am văzut la antrenament, e foarte bun pe faza de atac. Culio ar putea să lipsească mâine, să vedem dacă va trece peste antrenamentul de azi. Aş vrea să avem doi jucători mai defensivi la mijloc şi unul mai ofensivi, să existe o balanţă.

Cestor s-a accidentat şi a pierdut echipa, iar Graovac a intrat foarte bine. E un jucător foarte bun, chiar dacă nu l-am adus eu la echipă. L-am dorit şi eu în trecut, îl cunosc foarte bine, e un jucător în care am mare încredere şi sper să o ţină tot aşa", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Randers.

CFR Cluj este pe ultimul loc în grupa D, cu doar un punct! Înaintea acestei etape, clasamentul grupei este următorul: 1. AZ Alkmaar – 10 puncte, 2. Jablonec – 5 puncte, 3. Randers – 4 puncte, 4. CFR Cluj -  un punct.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuconference league 

viewscnt
Articole similare