Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la CFR Cluj dorit de Marius Şumudică a rupt tăcerea: "Mi-ar plăcea să joc acolo"

Fotbalistul de la CFR Cluj dorit de Marius Şumudică a rupt tăcerea: "Mi-ar plăcea să joc acolo"

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, a recunoscut că în iarnă a fost aproape de transferul la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică. Totuşi, croatul a avut ghinion, în condiţiile în care a dat de înţeles că şi-ar fi dat acceptul în privinţa mutării.

De când a preluat-o pe Gaziantep, Marius Şumudică a adus mai mulţi fotbalişti pe care îi cunoaşte. Alexandru Maxim, Junior Morais şi Alin Toşca au fost mutările cu care antrenorul a reuşit să echilibreze lotul turcilor, iar în iarnă a dorit să mai dea o lovitură. 

Marius Şumudică a vrut să transfere de la CFR Cluj

Damjan Djokovic, om de bază la CFR Cluj, a fost alesul lui Marius Şumudică, dar transferul nu a mai avut loc, din cauza interdicţiei la transferuri a lui CFR Cluj. Totuşi, croatul a recunoscut că i-ar plăcea să evoluează în Turcia pe viitor: “În iarna trecută m-aş fi putut duce la Gaziantep, în Turcia, dar CFR Cluj a primit interdicţia la transferuri, pentru că patronul a investit banii săi în club. CFR Cluj nu m-a lăsat. Îmi place pasiunea fanilor, mi-ar plăcea să joc în Turcia”, a recunoscut mijlocaşul croat pentru olandezii de la ad.nl. De asemenea, în acelaşi interviu, Damjan Djokovic a povestit cum Edward Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj de patronul din Gruia. 

Sancţiunea primită de CFR Cluj a fost dictată din cauza nerespectării fair-play-ului financiar şi se pare că echipa campioană a României nu a dorit să piardă un fotbalist indispensabil, mai ales într-o perioadă în care nu putea face transferuri. 

În cariera sa, Damjan Djokovic a evoluat pentru Spartak Trnava, NK Gorica, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Gazelec Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka şi CFR Cluj.

  • Cota sa de piaţă, conform site-ului Transfermarkt, este de 2.2 milioane de euro.

Marius Şumudică, despre transferul în iarnă de la CFR Cluj

Marius Şumudică a confirmat că a fost interesat de transferul lui Djokovic de la CFR Cluj şi a mărturisit că nu are şanse să-l transfere la Gaziantep pe Denis Alibec, atacantul care face ravagii în Liga 1 pentru Astra Giurgiu: ”Nu am nicio şansă. Alibec am văzut că are oferte... noi nu plătim sume de transfer. Abia ne chinuim să aducem jucători liberi. Nu plătim sume de transfer, deci e greu. Singurul jucător român care aş fi vrut să îl iau în momentul de faţă este Chipciu. Şi mi l-am dorit mult pe Djokovic”, a spus Şumudică.

El a mai completat: ”Am fost sunat de un băiat care mi-a zis că este agentul jucătorului, că are nu ştiu ce restanţe, că vrea să plece de la CFR Cluj şi ar vrea să vină în Turcia. Eu nu am intrat în contact cu jucătorul, nu vorbesc cu jucători sub contract, nu fac lucruri de genul ăsta. Eu am fost sunat de un băiat care mi-a zis că e agentul jucătorului şi că îşi doreşte foarte mult să vină să joace în Turcia.  Atâta tot, mai departe nu e treaba mea, eu o să transmit clubului. Dacă există această posibilitate, să intre în discuţii.  Dar nu ne putem apropia. CFR a făcut performanţă şi îşi doreşte sumă de transfer pentru orice jucător”, a explicat, într-un interviu, Marius Şumudică.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicatransfer cfr clujcfr cluj transferurimarius sumudica gaziantepmarius sumudicadamjan djokovicdamjan djokovic transfer 

viewscnt
Articole similare