Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB care a acceptat să semneze un contract după modelul oferit lui Denis Haruţ. Gigi Becali a dezvăluit: "Aşa am procedat şi cu el!" + explicaţii pentru transferul ratat

Fotbalistul de la FCSB care a acceptat să semneze un contract după modelul oferit lui Denis Haruţ. Gigi Becali a dezvăluit: "Aşa am procedat şi cu el!" + explicaţii pentru transferul ratat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a vorbit din nou despre "cazul Haruţ", după transferul ratat al fotbalistului de 21 de ani de la FC Botoşani. Denis Haruţ a refuzat să semneze un contract de lungă durată pus în faţă de şefii FCSB, iar mutarea la echipa din Bucureşti a picat, iar Gigi Becali a explicat exact cum ar fi stat lucrurile dacă fundaşul accepta să-şi pună semnătura pe înţelegerea cu formaţia roş-albastră.

Gigi Becali, explicaţii după transferul ratat al lui Denis Haruţ!

Omul de afaceri din Pipera a revenit asupra subiectului, la o săptămână după ce transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat, deşi părţile erau înţelese pentru suma de 800.000 de euro. FCSB a vrut ca Denis Haruţ să semneze cu contract pe cinci ani şi încă unul de doi ani, valabil din 2022, peste durata primului. Fotbalistul a refuzat, susţinând că nu se vede să joace la FCSB peste şapte ani.

Becali a explicat exact cum ar fi stat lucrurile şi a dezvăluit că Denis Haruţ nu era obligat să semneze al doilea contract. Mai mult, patronul FCSB a dezvăluit că Florin Tănase e unul dintre jucătorii de la FCSB care au acceptat metoda propusă de el în ceea ce priveşte contractul.

"După primii două ani din contractul de cinci urma să decidem cu jucătorul dacă îl activăm pe următorul de cinci ani, din care avea bani în plus ca salariu. Dar jucătorul, din moment ce îl semnase, nu se mai putea opune! L-aş fi întrebat: "Eşti de acord să-l activăm pe următorul?". Dacă zicea da, activam, dacă zicea nu, nu activam!

E ca un fel de înţelegere, o promisiune pe care jucătorul o face, dar dacă nu vrea n-ai cum să activezi acel contract fiindcă el nu-l recunoaşte şi atunci nu devine valabil. Repet: nu fac nimic pe la spatele jucătorului, ceva ascuns, exclus! Repet: e ca o obligaţie morală! Uite, aşa am procedat cu Florin Tănase!"
, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Denis Haruţ a revenit la FC Botoşani după ce transferul său la FCSB a picat, chiar dacă Gigi Becali şi Valeriu Iftime ajunseseră la un acord.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferdenis harutcontractexplicatii 

viewscnt
Articole similare