Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB care a ajuns următorul "pariu" al lui Gigi Becali! A devenit erou din rezervă: "Voi bate recordul şi cu el"

Fotbalistul de la FCSB care a ajuns următorul "pariu" al lui Gigi Becali! A devenit erou din rezervă: "Voi bate recordul şi cu el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a făcut lista cu fotbaliştii de la echipă pe care are de gând să-i vândă în viitor. Pe aceasta se află Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Octavian Popescu şi, mai nou, Andrei Vlad.

Gigi Becali tocmai l-a vândut pentru 13 milioane de euro pe Dennis Man la Parma, în Serie A, iar acum are planuri mari. Omul de afaceri speră să obţină zeci de milioane de euro cu jucătorii care au rămas la FCSB. 

Andrei Vlad, noul "pariu" al lui Gigi Becali la FCSB

Portarul "furat" de Gigi Becali de la U Craiova, aşa cum a recunoscut omul de afaceri, i-a dat multe bătăi de cap în prima perioadă a sa la FCSB. Andrei Vlad a gafat pe bandă rulantă, dar a devenit un om important, după plecarea lui Cristian Bălgrădean.

„Andrei Vlad este este un alt pariu al meu şi o să vedeţi că voi bate recordul şi cu el. Nimeni nu a mai vândut un portar din Liga 1 pe banii pe care o să îi iau eu pe el. Sub 5 milioane de euro nu voi sta de vorba cu nimeni, dar cota lui este în creştere. De aici voi începe negocierile cu cine îl va dori, însă nu mă grăbesc să îl vând acum”, a mărturisit Gigi Becali, pentru ProSport.

"Andrei Vlad are în faţă un Campionat European, dar va ajunge titular şi la naţionala mare a României. Vreau să câştig şi titlul cu el în poartă. Este peste Tătaruşanu la vârsta pe care el o avea, atunci când l-am adus la noi. Cine îl va impresaria? Dar ce importanţă are pentru voi lucrul acesta? O să vedeţi voi. Andrei Vlad este cel mai bun portar din Liga 1″, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali fcsbandrei vlad 

viewscnt
Articole similare