Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB care a recunoscut după remiza cu CFR Cluj: "Frustrarea este foarte mare, este incredibil că am fost egalaţi în minutul 90+3"

Fotbalistul de la FCSB care a recunoscut după remiza cu CFR Cluj: "Frustrarea este foarte mare, este incredibil că am fost egalaţi în minutul 90+3"

FCSB

Comentarii

Andrei Burcă crede că partida a fost una cu multe momente tensionate şi şi-a asumat vina provocării unui penalty împotriva CFR-ului. De cealaltă parte, Iulian Cristea a dezvăluit starea de spirit de la FCSB.

Reacţii după FCSB - CFR Cluj 1-1

“Am suferit, ne-am luptat, am venit după o perioadă dificilă, cu foarte multe meciuri, s-a simţit această încărcătură. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm şi de-asta probabil am avut o partidă mai nereuşită, cu foarte multe momente tensionate. Nu ştiu cât fotbal s-a jucat astăzi, mai mult am ţipat unii la alţii. Şi la pauză, şi după 1-0 tot am sperat şi am crezut în noi. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalti pe final, oficialii au spus că da, important e că nu am cedat. La penaltiul lui Tănase clar eu sunt vinovat că eu am făcut penaltiul, dar nu aveam ce face, trebuia să intervin. Mă bucur că am regăsit spiritul, că suntem o echipă puternică şi că nu cedăm. Contra celor de la Celtic am mai marcat o dată aşa. Este important că după acest tur de play-off suntem la mâna noastră”, a spus Burcă.

De cealaltă parte, la FCSB a fost supărare, după ce echipa a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Liga 1: "Frustrarea este foarte mare, este incredibil că am fost egalaţi în minutul 90+3, din fază fixă. Am avut multe ocazii de a face 2-0. Ştiam că CFR este bună la faze fixe, dar nu am reuşit să controlăm ultim asalt. Mai avem cinci meciuri, dacă le câştigăm, suntem campioni", a declarat Iulian Cristea.

FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3. Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

Clasament: 1. CFR Cluj - 42 de puncte, 2. FCSB - 40 de puncte, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 30, 5. FC Botoşani – 28, 6. Academica Clinceni – 25.

Afla mai multe despre: iulian cristeaandrei burcafcsbcfrfcsb cfr cluj 1-1 

viewscnt
Articole similare