Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB văzut drept viitor lider: „A crescut mult, şi-a schimbat atitudinea!”

Fotbalistul de la FCSB văzut drept viitor lider: „A crescut mult, şi-a schimbat atitudinea!”

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău l-a remarcat pe Olimpiu Moruţan (21 de ani) în meciul dintre FCSB-Gaz Metan, scor 1-0.

Sabău crede că tânărul jucător s-a schimbat mult în ultima perioadă şi a devenit mai responsabil în teren. De asemenea, fostul mare internaţional crede că Moruţan are stofă de lider şi că nu ar avea motive să nu fie convocat la naţionala de seniori a României.
A crescut foarte mult, ca evoluţie, atitudine şi randament. E un pui de lider! Dar îi mai trebuie ceva, să mai crească. Atitudinea e schimbată şi mă bucur pentru el, pentru că am avut mereu încredere în el. El trebuie să se adapteze puţin, să facă ambele faze. Trebuie să fie mai implicat mental, să vrea mai mult să câştige echipa, nu să iasă el în evidenţa. Dar e schimbat în bine Moruţan. În momentul acesta nu cred însă că e pentru prima reprezentativă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport+. Moruţan şi-a ajutat echipa prin cele 12 pase decisive oferite colegilor săi. De asemenea, tânărul jucător a marcat 4 goluri în tricoul FCSB-ului în cele 21 de meciuri jucate în Liga I. 
Chiar şi în meciul de aseară, cu Gaz Metan, Florin Tănase a marcat din pasa lui Moruţan. 

Olimpiu Moruţan, după victoria cu Gaz Metan

Ştiam că o să ne aştepte o partidă foarte grea ştiam că orice echipă vine să se apere în faţa noastră. Ne bucurăm că am câştigat, nu contează că cu 3-0… important e că câştigăm. Eu zic că patronul este foarte mulţumit după victoria asta. V-am spus, fiecare echipă vine şi îşi dă viaţa cu noi. Nu ne uităm şi la CFR, important e cum jucăm noi. O să jucăm şi cu CFR şi o să vedem cine e mai bun. Sunt fericit că îmi ajut echipa, cel mai bun pasator, cu timpul o să şi marchez. Dennis era foarte important pentru echipă, dar trebuie să ne descurcăm şi fără el”, a spus Olimpiu Moruţan după FCSB – Gaz Metan Mediaş, scor 1-0.
FCSB a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu 57 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, dar gruparea roş-albastră are un golaveraj mai bun.

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsb 

viewscnt
Articole similare