Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la prima echipă a FCSB-ului care l-a dezamăgit pe Bogdan Vintilă: "Nu a ştiut să îşi gestioneze nervii". Ce a spus despre meciul cu Steaua

Fotbalistul de la prima echipă a FCSB-ului care l-a dezamăgit pe Bogdan Vintilă: "Nu a ştiut să îşi gestioneze nervii". Ce a spus despre meciul cu Steaua

FCSB

Comentarii

Antrenorul retrogradat de Gigi Becali la FCSB 2, Bogdan Vintilă, a vorbit despre remiza cu Steaua Bucureşti, scor 1-1, din Liga 3.

VIDEO | Steaua Bucureşti - FCSB 2, 1-1. Ce a spus Daniel Opriţa

Steaua şi FCSB 2 au terminat la egalitate, scor 1-1, la finalul unui meci echilibrat, în care jucătorii lui Opriţa au avut un gol anulat incorect, la un presupus fault în atac.

După ce a antrenat-o pe FCSB în Liga 1, Bogdan Vintilă îşi continuă munca în cadrul clubului, dar la echipa a doua. Antrenorul regretă că jucătorii săi nu au putut ţine de avantajul de un gol şi a susţinut că Aristidis Soiledis a fost nervos pe final, atunci când a fost eliminat. 

„Mă aşteptam să fie aşa, din păcate nu am reuşit să câştigăm, dar atitudinea jucătorilor a fost una bună, pozitivă. Păcat că nu am reuşit să ne menţinem concentrarea pana la final.

Până la urmă, la faze fixe trebuie să avem oameni în fiecare zonă a careului, dar o mică neatenţie a făcut ca astăzi să nu plecăm cu cele trei puncte. Din păcate, nu a ştiut să îşi gestioneze nervii pe final (n.r. - Soiledis), dar asta este altă problemă”, a declarat Bogdan Vintilă, la finalul partidei de pe terenul 5 din Ghencea. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsbsteaua bucuresti fcsb 2fcsb 2 

viewscnt
Articole similare