Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la U Craiova care se simte salvat de Ouzounidis după ce a fost uitat pe bancă: "Mă bucur că am început să joc din nou"

Fotbalistul de la U Craiova care se simte salvat de Ouzounidis după ce a fost uitat pe bancă: "Mă bucur că am început să joc din nou"
Comentarii

Atacantul Universităţii Craiova, Alexandru Tudorie, îi este recunoscător antrenorului Marinos Ouzounidis, după ce l-a introdus pe teren în ultimele partide.

Alexandru Tudorie a avut o şansă importantă de a juca, după accidentarea lui Elvir Koljic, dar a pierdut lupta pentru locul de titular cu Ivan Mamut şi Andrei Ivan. 

După venirea lui Marinos Ouzounidis, fostul atacant de la FCSB şi FC Voluntari recunoaşte că simte încrederea venită din partea antrenorului grec.

„Mă bucur că am început să joc din nou, că Mister îmi dă încredere, că m-a introdus în aceste două jocuri. Sper ca golul să fie cât de curând, asta îmi doresc. Obiectivul meu este să câştigăm şi dacă înscriu este un bonus.

Echipa naţională este visul oricărui jucător, dar, momentan, pentru că eu nu am mai jucat de ceva timp, eu mă gândesc cât mai mult să joc bine pentru Craiova, să prind cât mai multe minute şi, deocamdată, vreau să joc bine, aici, la Craiova. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre sistemul de joc. Mister este cel care face tactica. El ne motivează la fiecare meci şi este decizia lui ce sistem de joc joacă", a declarat Alexandru Tudorie. 

6 meciuri a jucat Tudorie în acest sezon, dintre care două cu antrenorul grec pe banca tehnică, cu Chindia Târgovişte, în Liga 1 şi în Cupa României. 

Afla mai multe despre: alexandru tudoriemarinos ouzounidisu craiova 

viewscnt
Articole similare