Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la Viitorul care a dezvăluit planurile lui Gică Hagi. Ce se poate întâmpla în următorii 10 ani: "Când îţi doreşti ceva, primeşti"

Fotbalistul de la Viitorul care a dezvăluit planurile lui Gică Hagi. Ce se poate întâmpla în următorii 10 ani: "Când îţi doreşti ceva, primeşti"

Superliga

Comentarii

Fotbalistul Viitorului, Rivaldinho, a vorbit în presa din ţara natală despre clubul la care şi-a găsit liniştea, după experienţele din Brazilia, Dinamo şi Levski Sofia.

Planul lui Gică Hagi la Viitorul

În acest sezon, Rivaldinho a marcat de şase ori în 12 partide de campionat, iar brazilianul visează la un transfer în primele cinci campionate ale Europei, în viitor. 

Până la acel moment, atacantul a rămas impresionat de munca lui Gică Hagi la Viitorul şi a dezvăluit, pentru blogs.correiobraziliense.com.br, ce vrea Gică Hagi să obţină în următorii ani: "Planul lui Hagi pe următorii 10 ani e acela de a rămâne constant în prima ligă şi de a oferi fotbalişti naţionalei României. A reuşit până acum. În următorii cinci, 10 ani, îşi doreşte să pătrundă în Liga Campionilor. E foarte concentrat. Când îţi doreşti ceva, primeşti. 

Este un privilegiu şi o mândrie să fiu antrenat de Hagi. Este cel mai mare jucător român şi se află în primii 100 din istorie. A fost un as şi acum este un antrenor foarte bun", a spus fiul lui Rivaldo pentru presa din ţara natală. 

De altfel, de-a lungul anului trecut, Gică Hagi s-a luat la trântă cu FIFA şi UEFA şi a transmis că e gata să se implice serios pentru ca România să trimită campioana direct în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: gica hagirivaldinhochampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare