Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la Viitorul dorit de FCSB şi-a făcut publică intenţia în privinţa TRANSFERULUI! Cum a răspuns în privinţa TRĂDĂRII

Fotbalistul de la Viitorul dorit de FCSB şi-a făcut publică intenţia în privinţa TRANSFERULUI! Cum a răspuns în privinţa TRĂDĂRII

Superliga

Comentarii

Bogdan Ţîru, unul dintre cei mai vechi fotbalişti ai Viitorului, nu se gândeşte la plecarea de la Viitorul, deşi a ajuns pentru prima dată la Ovidiu în 2011.

FC Voluntari - FC Viitorul 1-2

"Un meci foarte greu. Voluntari, chiar dacă a pierdut şi în seara aceasta, cred că are o echipă foarte bună, cu jucători buni. A demonstrat meciurile trecute că merita să câştige. Noi astăzi am avut noroc şi şansă, dar importante sunt punctele, pentru că meciurile nu mai sunt aşa multe. Important e să rămânem acolo sus. La primul fault îmi dau galben. Patru galbene am luat că m-am dus la arbitri să aplanez conflicte sau să întreb ce a fost şi mi-au dat golben. Îmi doresc să nu mai iau şi să joc mai multe meciuri consecutive. 

Nu eram în criză, era un moment mai delicat. Consider că în seara asta ne-am descătuşat şi sperăm ca duminică să facem un meci complet, pentru că întâlnim un adversar puternic şi suntem rivali în clasament. Un campionat ar fi excelent , dar e de muncă", a declarat Bogdan Ţîru despre partida disuptată la Voluntari. 

Bogdan Ţîru, despre transferul de la Viitorul

În trecut, Bogdan Ţîru a fost dorit de FCSB, dar fotbalistul a refuzat să plece de la Viitorul, clubul care l-a crescut: "Eu îmi propun să fiu sănătos. Dacă lucrurile vor veni, cu siguranţă voi fi fericit. Dar am mai spus de multe ori, Viitorul m-a format atât ca om, cât şi ca jucător, sunt foarte fericit aici şi nu mă gândesc la plecare. Mereu când te gândeşti la ceva, niciodată nu vine. Sunt fericit aici, îmi fac treaba, îmi doresc ca echipa să evolueze cât mai bine, să ajut colegii şi să câştigăm cât mai multe meciuri", a adăugat fundaşul central. 

 

Afla mai multe despre: bogdan tirufc voluntari fc viitorultransfer bogdan tiru 

viewscnt
Articole similare