Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul declarat netransferabil de Barca este dorit în Anglia. Oferta pregătită de un club din Premier League

Fotbalistul declarat netransferabil de Barca este dorit în Anglia. Oferta pregătită de un club din Premier League

FC Barcelona

Comentarii

Puţini sunt jucători de nepreţuit de la Barcelona. Bineînţeles, lista este deschisă de Messi, dar nu se opreşte doar la starul argentinian şi mai conţine alte nume, printre care şi cel al brazilianului Arthur Melo, poreclit "noul Xavi".

Arthur, în vârstă de 23 de ani, este dorit în Premier League, de Tottenham. Jose Mourinho îl consideră un jucător esenţial în formaţia pe care vrea să o alcătuiască în sezonul viitor şi le-a dat misiunea şefilor de la Spurs să forţeze transferul brazilianului. 

Potrivit presei din Anglia, Tottenham nu pregăteşte doar sumă de bani pentru Arthur, ci vrea să ofere şi un jucător la schimb. Totuşi, englezii nu sunt singurii care îl vor pe mijlocaş. Inter Milano profită de interesul Barcelonei pentru Lautaro Martinez şi încearcă introducerea lui Arthur în posibila afacere. 

Cumpărat de la Gremio în vara lui 2018, pentru 31 de milioane de euro, Arthur şi-a arătat clasa pe Camp Nou, dar în ultimul timp a avut probleme fizice care l-au împiedicat să se exprime la adevărata valoare. Având în vedere vârsta şi potenţialul său, Barcelona l-a declarat pe Arthur netransferabil, scrie Sport.

Brazilianul Arthur Melo mai are contract cu Barcelona până în 2024 şi are o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: barcelonatottenhamtransfer arthur 

viewscnt
Articole similare