Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul devenit un coşmar pentru Gigi Becali: "I-am dat bani cât n-a luat toata viaţa. Ajunge, du-te, tată!" Nu poate scăpa de el de doi ani

Fotbalistul devenit un coşmar pentru Gigi Becali: "I-am dat bani cât n-a luat toata viaţa. Ajunge, du-te, tată!" Nu poate scăpa de el de doi ani

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) nu ştie cum să mai scape de Alexandru Stan (31 de ani), fostul căpitan al Astrei, ajuns la FCSB în urmă cu doi ani. Stan nu a mai jucat de mult şi are şi un salariu mare, iar Becali l-a trimis în şomaj tehnic şi caută soluţii să scape de fundaşul stânga cu care credea ca va da lovitura când l-a transferat.

Când a început pandemia, Gigi Becali şi-a făcut o listă scurtă de fotbalişti pe care i-a trimis direct în şomaj tehnic, nu le-a înjumătăţit salariile. Aceştia sunt Adi Popa, Harlem Gnohere, Alexandru Stan, Cristi Bălgrăden şi Bogdan Planic. Dintre aceştia, Becali vrea să scape de Alexandru Stan, adus în 2018, dar care a căzut repede în dizgrţia sa. Doar că până acum nu a reuşit.

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Becali a spus că a încercat să-l convingă pe acesta să plece de la FCSB: "E în şomaj tehnic. El avea 4.000 pe lună la Astra, l-am luat i-am dat 10.000 pe lună, vreo doi ani şi mai are încă un an. Băi, tată, du-te, gata. Ajunge, du-te în altă parte, gata. Ajunge. La revedere! I-am dat bani în doi ani cât nu a câştigat toată viaţa lui. Gata, ajunge. L-am băgat în şomaj şi pe el", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Alexandru Stan mai are contract cu FCSB până în vara lui 2021, după ce a fost transferat de la Astra în vara lui 2018. La FCSB, Alexandru Stan a jucat doar 14 meciuri din 2018 şi până în prezent, timp în care a oferit o pasă de gol. Fundaşul stânga e unul dintre mulţii fotbalişti pe care FCSB i-a cumpărat de la Astra. Printre alţii, Alibec, Enache, Boldrin sau Budescu au jucat şi la FCSB, dar şi la Astra.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Stan, conform transfermarkt.com, în prezent
  • 45 de minute a jucat Stan la FCSB în acest sezon, în partida cu Alaşkert (2-3), din preliminariile Europa League
  • 1 - un titlu de campion are Alexandru Stan în palmares, dar cu Astra, în 2016

Afla mai multe despre: alexandru stanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare