Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din Superligă pe care Dorinel Munteanu l-ar fi luat la naţională: „A ieşit în evidenţă, trebuia convocat!”

Fotbalistul din Superligă pe care Dorinel Munteanu l-ar fi luat la naţională: „A ieşit în evidenţă, trebuia convocat!”

FC U Craiova

Comentarii

Dorinel Munteanu e de părere că Aurelian Chiţu, atacantul de la FCU Craiova, ar fi trebuit convocat la echipa naţională.

Fotbalistul din Superligă pe care Dorinel Munteanu l-ar fi chemat la naţională: „A ieşit în evidenţă, trebuia convocat!”

Antrenorul Oţelului a avut doar cuvinte de laudă pentru golgheterul Superligii, pe care îl considera potrivit pentru „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia. Selecţionerul Edi Iordănescu nu l-a chemat însă pe Aurelian Chiţu, care rămâne în continuare un nume neinteresant pentru stafful echipei naţionale.

„Suntem neînfrânţi şi încrederea trebuie să existe. Moralul e foarte sus, mai ales după Kosovo – Israel. Sincer mă aşteptam ca Israelul să se încurce în Kosovo. Acum e şi mai uşor pentru noi. Nu trebuie să rămânem la mâna meciului cu Elveţia. Dacă ei vor da 100% va fi foarte greu pentru noi.

Eu cred că Edi Iordănescu a ales cei mai buni jucători pentru echipa naţională. Nu ştiu cine mai putea să apară. Poate un Chiţu. Eu cred că ar fi trebuit convocat, dar acuma el ştie pe ce mână merge. El a ieşit în evidenţă şi e un atacant de meserie, a marcat goluri.

Vasile Mogoş a revenit după mult timp la naţională. Acuma ca fundaş lateral nu ştiu dacă e o soluţie bună pentru noi. Mă surprinde şi convocarea lui Andres Dumitrescu, dar probabil Edi l-a urmărit cu atenţie”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit Fanatik.

  • Aurelian Chiţu este golgheterul Superligii, cu 9 goluri marcate în 16 etape

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuaurelian chitufcu craiova 

viewscnt
Articole similare