Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Edward Iordănescu la FCSB explică: ”A fost decizia mea. Am vorbit cu Becali şi asta a fost”

Fotbalistul dorit de Edward Iordănescu la FCSB explică: ”A fost decizia mea. Am vorbit cu Becali şi asta a fost”

Superliga

Comentarii

Hervin Ongenda a vorbit la finalul partidei câştigate de FC Botoşani cu CFR Cluj despre transferul ratat la FCSB.

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Kage, în minutul 71. ”Da, a fost un joc bun, am jucat bine toată echipa pentru că a fost un joc foarte bun. CFR Cluj a jucat minunat, am marcat unicul gol al meciului şi am câştigat 3 puncte. E dificil pentru ei ca sunt o echipă bună şi vor sa câştige tot timpul, dar azi am venit să câştigăm jocul” a spus Hervin Ongenda, la finalul partidei. Francezul a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

El a vorbit şi despre transferul la FCSB, unul care nu s-a mai făcut în cele din urmă, în ciuda interesului manifestat de Edward Iordănescu şi Gigi Becali: ”A fost decizia mea, am vorbit cu Becali, cu antrenorul, am spus ce am vrut şi asta a fost” a spus Ongenda.

Francezul crescut de Paris Saint-Germain a confirmat că va rămâne la Botoşani până la finalul sezonului cel puţin: ”Da, a fost primul lucru la care m am gandit la inceputul sezonului. O să stau până la sfârşitul sezonului la Botosani” a încheiat Ongenda.

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. CFR Cluj este lider în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul trei, cu 17 puncte. Poziţia a doua este ocupată de FC Rapid, care are tot 17 puncte, dar un golaveraj mai bun.

Afla mai multe despre: ongendafcsb,  

viewscnt
Articole similare