Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB e extrem de curtat: "Are două oferte!" | EXCLUSIV

Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB e extrem de curtat: "Are două oferte!" | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Andrei Chindriş (22 de ani), fotbalisul de la FC Botoşani, e la un pas de plecarea din Liga 1. Fundaşul dorit şi de Gigi Becali la FCSB e extrem de curtat şi are două oferte concrete din străinătate, astfel că ebuie să decidă unde va juca în stagiunea următoare. Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, aşteaptă ca fotbalistul să accepte una dintre ofertele de pe masă.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB e extrem de curtat: "Are două oferte!"

Într-o discuţie în exclusiviate cu Telekom Sport, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, a dezvăluit că Andrei Chindriş e la un pas să plece pentru că are două oferte concrete. Chindriş e dorit în Portugalia, dar şi în alt campionat. Gigi Becali, patronul FCSB, l-a dorit foarte mult pe Andrei Chindriş şi a făcut o ofertă concretă, însă jucătorul a refuzat.

Becali va rata transferul lui Andrei Chindriş. Iftime aşteaptă ca fundaşul central să se hotărască asupra unei dintre oferte şi să o accepte. Ambele echipe sunt gata să achite aceeaşi sumă de transfer, 500.000 de euro, deşi suma este mai mică decât ceea ce a oferit Becali pentru Chindriş.

"Nu e plecat Chindriş, e la noi, e o ofertă şi din Portugalia, e mai mare de 100.000 euro şi nu a plecat încă. Depinde de el, el hotărăşte. Are două oferte scrise la club. Sunt în aceeaşi zonă financiară şi el trebuie să hotărască. El a mai avut ofertă de la FCSB, de care ştiam eu, şi a mai avut din afara tării, a avut 10 oferte de-a lungul timpului şi n-a răspuns la niciuna.

Am emoţii. (n.r. De ce?) Dacă acceptă clubul, nu acceptă el. Habar n-am cum trebuie făcut ca să funcţioneze. (n.r. Preţul?) Aproximativ 500.000 de euro, în zona asta. Am acceptat două oferte în zona asta.", a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate la Telekom Sport.

Dorit de Becali la FCSB, Andrei Chindriş prinde transferul carierei

Andrei Chindriş a jucat 39 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la FC Botoşani, timp în care a marcat de trei ori. Fundaşul a fost cu naţionala U21 la EURO 2021, în Ungaria şi Slovenia. Per total, din 2017 până acum, Andrei Chindriş a strâns 86 de meciuri şi trei goluri pentru FC Botoşani, cu care a jucat şi în preliminariile Europa League.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Chindriş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei chindris transfergigi becali transfer andrei chindrisandrei chindis ofertegigi becali andrei chindris 

viewscnt
Articole similare