Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Real Madrid şi Barcelona poate fi transferat doar cu o ofertă "indecentă"! Cât cere clubul

Fotbalistul dorit de Real Madrid şi Barcelona poate fi transferat doar cu o ofertă "indecentă"! Cât cere clubul

Real Madrid

Comentarii

Fabian Ruiz (24 de ani), mijlocaşul "giuvaier" de la Napoli, e netransferabil, deşi e dorit de Real Madrid şi FC Barcelona, unele dintre marile puteri ale Europei.

Ruiz a "explodat" la Betis, Napoli l-a cumpărat în urmă cu un an, iar mijlocaşul spaniol şi-a continuat forma bună arătată în Spania şi acum e dorit înapoi în LaLiga. Real Madrid şi FC Barcelona îl vor pe Fabian Ruiz, dar napoletanii l-au declarat netransferabil. Şefii lui Napoli au anunţat, conform Mundo Deportivo, că Fabian Ruiz va pleca de pe San Paolo doar în cazul unei oferte "indencente", puţin probabilă în condiţiile actuale, din cauza pandemiei de COVID-19.

Mundo Deportivo, care citează presa din Italia, scrie că Napoli ar fi de acord să-l cedeze pe Fabian Ruiz doar în cazul unei oferte de o sută de milioane de euro.

Pentru FC Barcelona şi Real Madrid, singura modalitate de a-l transfera pe Fabian Ruiz e să facă o ofertă în care să includă şi un jucător, pe lângă bani. Luka Jovic sau James Rodriguez sunt jucătorii pe care îi poate folosi Realul ca monedă de schimb, în timp ce catalanii îi pot trimite pe Ivan Rakitic sau Samuel Umtiti în Italia.

Afla mai multe despre: fabian ruiztransferreal madridfc barcelonaoferta 

viewscnt
Articole similare