Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul făcut KO în derby-ul Dinamo - FCSB, parcurs surprinzător! A plecat doar de câteva luni din "Ştefan cel Mare" şi a fost numit director sportiv

Fotbalistul făcut KO în derby-ul Dinamo - FCSB, parcurs surprinzător! A plecat doar de câteva luni din "Ştefan cel Mare" şi a fost numit director sportiv

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a despărţit de mai mulţi fotbalişti la începutul acestui sezon, pentru a le face loc spaniolilor aduşi de noua conducere. Printre jucătorii care au plecat s-a numărat şi Slavko Perovic, care, la 31 de ani, s-a retras şi a ajuns director sportiv.

Fostul atacant al lui Dinamo avea probleme medicale la inimă încă din 2019, iar medicii de la INMS au luat decizia de a-i interzice să mai evolueze. Adrian Motoacă a dezvăluit, în urmă cu jumătate de an, starea de sănătate a fostului jucător al alb-roşiilor. 

Ajuns într-o situaţie grea a carierei, Perovic s-a retras de pe teren şi a ales o funcţie de conducere în Serbia, ţara natală. FK Radnicki Nis, clubul de pe locul şapte din Serbia, a anunţat că Perovic e noul director sportiv al clubului. 

În 19 meciuri jucate pentru Dinamo, Perovic a marcat de opt ori. 

De-a lungul carierei, fostul atacant de la Dinamo a mai jucat la: Srem, Steaua Roşie, Napredak, Rad, Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor şi Istanbulspor. 

VIDEO Perovic, făcut KO în derby-ul Dinamo - FCSB

În urmă cu un an, în derby-ul Dinamo - FCSB, Perovic a fost accidentat grav de Iulian Cristea. Fotbalistul de la FCSB l-a lovit cu piciorul în care. 

Sârbul a rămas întins pe gazon inconştient şi a fost transportat cu ambulanţa în afara terenului. Medicii de pe cele două ambulanţe prezente la stadion au intervenit rapid. Fotbalistului i s-a pus un guler cervical şi a fost urcat cu targa în ambulanţă. Şi-a revenit din fericire destul de repede.

Au fost însă imagini teribile pe Arena Naţională cu fotbaliştii FCSB-ului punându-şi efectiv mâinile în cap, iar cu cei ai dinamoviştilor rugându-se ca Perovic să-şi revină cât mai rapid.

Afla mai multe despre: slavko perovicdinamoslavko perovic dinamoslavko perovic director sportiv 

viewscnt
Articole similare