Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul FCSB-ului care a avut parte de un declin inexplicabil: ”Credeam că va avea un cuvât de spus, dar este pe o pantă descendentă” | EXCLUSIV

Fotbalistul FCSB-ului care a avut parte de un declin inexplicabil: ”Credeam că va avea un cuvât de spus, dar este pe o pantă descendentă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Constantin Zotta a corbit despre declinul lui Cristi Dumitru, fotbalist împrumutat de FCSB la FC Argeş pentru al doilea sezon consecutiv.

Cristi Dumitru era considerat unul dintre cei mai promiţători tineri din ograda FCSB-ului. Fotbalistul a debutat la echipa lui Becali de când era încă adolescent, însă nu s-a putut impune până acum la Bucureşti.

Astfel, după un sezon petrecut la FC Argeş, sub formă e împrumut, Cristi Dumitru a făcut pregătirea de vară cu FCSB, înainte de a fi trimis înapoi la Piteşti.

Iar după întoarcerea la formaţia argeşeană, tânărul fotbalist nu a fost la fel. Dumitru nu a mai avut aceeaşi influenţă ca în precedenta stagiune, iar semne de întrebare au fost ridicate în jurul formei sale.

Constantin Zotta a vorbit despre declinul fotbalistului şi recunoscut că este surprins că acesta nu a continuat pe aceeaşi pantă ascendetă, ci a luat-o în jos.

Fostul arbitru a atras totuşi atenţia asupra faptului că cei ed la FCSB l-au urmărit în perioada de pregătire de dinaintea sezonului şi au ales oricum să îl împrumute din nou.

Fotbalistul FCSB-ului care a avut parte de un declin inexplicabil

Dumitru a fost împrumutat sezonul trecut de la FCSB, ca şi acum. A avut un sezon excelent, ziceam atunci, e under (n.r. se încadrează la regula U21 a Ligii 1), o să îl ia FCSB şi toţi eram de părere că va rămâne la FCSB şi va avea un cuvânt de spus.

FCSB i-a dat şansa asta, nu s-a ridicat la nivelul la care ne asteptam, a revenit la Piteşti şi a continuat pe panta descedntă.

Trebuie să se vorbească cu el şi sa se vadă unde trebuie lucrat, ar putea fi o problemă de psihic”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Crsiti Dumitru a fost introdus pe teren în duelul cu FC Botoşani, după ce începuse partida pe bancă. Din păcate pentru el însă, acesta nu a putut influenţa partida şi salva măcar un punct pentru echipa pregătită de Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: cristi dumitru 

viewscnt
Articole similare