Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul FCSB-ului care riscă să fie dat afară de la club: ”Nu ştiu ce e cu el”

Fotbalistul FCSB-ului care riscă să fie dat afară de la club: ”Nu ştiu ce e cu el”

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru ar putea fi pe picior de plecare dacă forma sa nu se îmbunătăţeşte în următoarele meciuri.

FCSB a reuşit să o învingă pe Rapid în a 20-a etapă a Ligii 1, scor 3-1, luându-şi revanşa pentru înfrângerea suferită în tur, pe când Dinu Todoran era pe bancă.

Primul 11 al FCSB-ului din doar al doilea derby cu Rapid din ultimii aproape şapte ani a oferit o mare surpriză în atac.

În loc de unul dintre vârfurile mai convenţionale din lot, precum Keşeru, Dumitersau Mamut, Toni Petrea a mizat pe Constantin Budescu, într-un rol de ”9 fals”.

Deşi a oferit câteva centrări superbe din faze fixe, mijlocaşul-atacant a fost dezamăgitor pe parcursul jocului şi a fost schimbat la pauză.

Becali a afirmat deja că este puţin probabil ca Budescu să mai primească vreo şansă, dar nici înlocuitorul său nu este văzut mult mai bine.

Fotbalistul FCSB-ului care riscă să fie dat afară de la club

Keşeru a fost aruncat pe teren pentru partea secundă, dar, în afara lobului ce a dus la al treilea gol, atacantul nu a reuşit să impresioneze.

Iar cel mai dezamăgit de prestaţia sa a fost chiar omul care a insistat pentru aducerea sa, Gigi Becali.

Latifundiarul a adirmat că nu îl mai recunoaşte pe atacant şi că acesta trebuie să înceapă să îşi revină dacă mai vrea să fie la club.

"Keşeru aştept să fie Keşeru din primele trei etape, când am spus că n-am văzut un asemenea atacant.

Eu nu înţeleg ce e cu el. Dumiter, de fiecare dată când a intrat, am câştigat toate meciurile", a declarat Becali, la Pro X.

În 11 partide jucate în acest sezon, toate în Liga 1, Claudiu Keşeru a reuşit să marcheze patru goluri, trei dintre care au venit în primele trei meciuri, şi să ofere două pase decisive.

Înainte de a pleca iniţial de la FCSB, atacantul însumase 48 de meciuri, în care punctase de 28 de ori şi oferise nouă assist-uri.

Keşeru a semnat pentru prima oară cu FCSB în iarna lui 2014, înainte de a pleca un an mai târziu şi a se întoarce în această vară.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare