Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Fiorentinei şochează: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Poate că virusul se îndrăgostise"

Fotbalistul Fiorentinei şochează: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Poate că virusul se îndrăgostise"

Serie A

Comentarii

Fotbalistul echipei Fiorentina, Martin Caceres, a afirmat că a avut două luni coronavirus fără să ştie acest lucru, relatează Football Italia.

Uruguayanul a făcut dezvăluirea în timpul unei discuţii pe Instagram, el menţionând că a fost în carantină din cauza simptomelor. “Am avut 60 de zile coronavirus în organism fără să ştiu. Am avut ceva simptome în perioada 8-15 martie. În timp ce făceam sport acasă am simţit ceva la plămâni. Mi-au spus să stau în carantină şi că va trece în 20 de zile. Poate că virusul se îndrăgostise. Ieri am primit rezultat negativ după test. Sunt ca nou”, a spus Caceres.

Paulo Dybala, vindecat de Covid-19 după peste o lună şi jumătate de la infectare

Calvarul jucătorul de 26 de ani a luat sfârşit. Dybala a anunţat la 21 martie că el şi iubita lui au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, Sars-CoV-2. De atunci, rezultatele testelor efectate de fotbalist au alternat, când negativ, când pozitiv, ceea ce l-a forţat să rămână mai mult timp în izolare.
 
Acum, ultimele două teste consecutive, obligatorii pentu a determina dacă o persoană s-a vindecat de Covid-19, au ieşit negative şi jucătorul poate relua pregătirea individuală.

Afla mai multe despre: caceres 

viewscnt
Articole similare