Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul important dat dispărut de la FCSB. Cum a răspuns Bogdan Vintilă când a fost întrebat despre el

Fotbalistul important dat dispărut de la FCSB. Cum a răspuns Bogdan Vintilă când a fost întrebat despre el

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă a încercat să explice motivele pentru care Ionuţ Vînă a lipsit în ultima perioadă din primul ”11” şi chiar din lotul de 18 jucători.

Mijlocaşul de 24 de ani a fost cumpărat în vară de FCSB, de la Viitorul şi a avut impact imediat asupra jocului. Ionuţ Vînă s-a integrat imediat la FCSB şi primele sale meciuri au fost excelente, motiv pentru care a fost lăudat de patron Însă, odată cu trecerea timpului, evoluţiile sale au început să scadă în calitate.

Acum, Ionuţ Vînă începe meciul fie pe bancă, fie în tribună. Întrebat despre situaţia jucătorului, Bogdan Argeş Vintilă lasă de înţeles că ar avea unele probleme de atitudine:

”Am mulţi jucători în zonă centrală. Sunt mulţi şi trebuie să fac în aşa încât să dau şansă tuturor. (Care sunt criteriile după are alegeţi primul ”11”?) Randamentul de la etapa dinainte. Modul în care vreau să atac echipa adversă, particularităţille echipei eadverse. Poate să joace foarte bine. Dacă nu se antrenează o săptămână, nu poate să joace titular”, a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: ionut vina 

viewscnt
Articole similare