Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul lăudat de Reghecampf după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0. Concluzia trasă de antrenor după meciurile cu campioana

Fotbalistul lăudat de Reghecampf după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0. Concluzia trasă de antrenor după meciurile cu campioana
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, e mulţumit după cele două meciuri cu CFR Cluj, înfrângerea din campionat şi victoria din 16-imile Cupei României.

Laurenţiu Reghecampf, după victoria din Cupa României cu CFR Cluj

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a eliminat-o pe campioana CFR Cluj în 16-imile de finală ale Cupei României, impunându-se cu scorul de 1-0 în meciul disputat, joi seară, la Craiova. Singura reuşită a fost cea a lui Houri, din a doua repriză. 

"Dacă facem o analiză după cele două meciuri, echipa noastră a jucat bine. Avem calitate, avem jucători care pot ieşi uşor din pressing-ul celor de la CFR. Sunt mulţumit că am avansat în Cupa României. Trebuie să ne bucurăm. Meciurile cu CFR sunt dificile, au disciplină, sunt puternici. 

Am răbdare cu jucătorii care revin după o perioadă lungă de accidentare, care au nevoie de susţinerea noastră. Mereu v-am spus că pentru mine e important lotul. Houri vine după două jocuri foarte bune. Mă bucur că a marcat, are calitate şi e periculos la finalizare", a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacfr clujlaurentiu reghecmapf 

viewscnt
Articole similare