Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul nou-venit care l-a dat pe spate pe Xavi în Barcelona - Atletico 4-2: ”Este un transfer excelent, o fiară”

Fotbalistul nou-venit care l-a dat pe spate pe Xavi în Barcelona - Atletico 4-2: ”Este un transfer excelent, o fiară”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a reuşit să se impună cu 4-2 împotriva rivalei Atletico, după ce a fost condusă cu 0-1.

FC Barcelon a reuşit să facă un meci de senzaţie împotriva celor de la Atletico Madrid, prin care a demonstrat că este pe drumul cel bun sub comanda lui Xavi.

Catalanii au luat gol rapid pe Camp Nou, în minutul 8, însă reuşita de senzaţie a lui Jordi Alba i-a readus în joc, înainte ca Gavi, Ronald Araujo şi Dani Alves să lovească şi ei.

Luis Suarez a înscris în poarta fostei echipe, însă reuşita sa a fost doar o consolare, întrucât elevii lui Xavi conduceau cu 4-1 la momentul golului.

La Barcelona, toate transferurile făcute în iarnă au jucat. Ferran Torres, Dani Alves şi Adama Traore au fost titluari, în timp ce Aubameyang a intrat în locul jucătorului deţinut de Wolves în repriza secundă.

După fluierul final, Xavi a vorbit la superlativ despre Adama, care a reuşit o pasă decisivă, la golul lui Gavi, numindu-l ”un animal, o fiară” pe spaniol.

Fotbalistul nou-venit care l-a dat pe spate pe Xavi

Adama este un jucător foarte matur. Ştie când trebuie să se apere, când să atace, când să dribleze, şi-a ales bine momentele.

Fizic este un animal, o fiară... este extrem talentat şi ne va ajuta. Este un transfer excelent”, a declarat Xavi.

Crescut în cadrul faimoasei La Masia, Adama Traore a debutat la Barcelona în sezonul 2013/2014, însă nu a fost considerat destul de bun pentru a fi păstrat la prima echipă.

Actualul internaţional spaniol a luat drumul Angliei, fiind achiziţionat de Aston Villa în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

După ce a dezamăgit la Birmingham, Adama a fost trimis la Middlesbrough, înainte de a fi transferat de Wolves, unde s-a dezvoltat cu adevărat.

Statistic unul dintre cei mai buni dribbleri din lume, Traore nu a fost niciodată cel mai bun marcator, iar statisticile sale de goluri şi pase decisive sunt cu adevărat dezamăgitoare.

Însă, după al doilea debut al său la Barca, se pare că Xavi ştie cum să scoată ce e mai bun din jucătorul pe care îl poate achiziţiona în vară pentru 30 de milioane de euro, graţie opţiunii de cumpărare negociate cu Wolves.

Afla mai multe despre: adama traore 

viewscnt
Articole similare