Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Dan Petrescu îl vrea cu orice preţ la echipă. Ce contract i-a propus la CFR Cluj

Fotbalistul pe care Dan Petrescu îl vrea cu orice preţ la echipă. Ce contract i-a propus la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nici nu se gândeşte să-l piardă pe Paulo Vinicius (36 de ani), fundaş care, dacă nu se va retrage anul următor, ar putea continua la campioana României.

Dan Petrescu, despre Paulo Vinicius

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, care, în 93 de partide în Liga 1, a marcat de 13 ori pentru CFR Cluj.

La finalul partidei, Dan Petrescu a avut un mesaj clar. "Bursucul" speră să-l ţină pe Paulo Vinicius cel puţin până în 2022, atunci când brazilianul va avea 38 de ani, întrucât îl consideră un fundaş eficient şi care e un pericol la fazele fixe din careul advers. 

Actualul contract al lui Vinicius expiră în vara anului următor: "E un jucător foarte important pentru noi şi va fi greu de înlocuit când va termina contractul. Cred că atunci când va termina contractul, se va lăsa. Dacă o să spună că mai poate încă un an, vă daţi seama că noi şi eu special, ne dorim să mai joace încă un an. Nu găseşti un fundaş central aşa uşor, care să marcheze goluri decisive cum o face Vinicius. 

Când am văzut calendarul şi meciurile mă aşteptam să câştigăm trei meciuri şi, în acelaşi timp, mă aşteptam să nu luăm gol", a declarat Dan Petrescu.  

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujpaulo vinicius 

viewscnt
Articole similare