Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Dumitru Dragomir nu vrea să îl vadă părăsind Liga 1: ”De ce ne bucurăm că ne pleacă valorile?” | EXCLUSIV

Fotbalistul pe care Dumitru Dragomir nu vrea să îl vadă părăsind Liga 1: ”De ce ne bucurăm că ne pleacă valorile?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit despre Florin Tănase şi despre posibilul transfer al căpitanului de la FCSB.

După mai bine de cinci ani petrecuţi la FCSB, Florin Tănase a decis ”să îşi ia zborul” şi să plece din Liga 1, preferabil undeva unde ar avea un salariu consistent.

La 27 de ani, internaţionalul român mai are puţin timp să mai plece în străinătate şi şi-a propus să o părăsească pe FCSB în această iarnă, în schimbul clauzei sale de reziliere de trei milioane de euro.

Însă, nicio echipă nu a fost până acum dispusă să plătească preţul dorit de Becali, iar decarul roş-albastru va rămâne deocamdată la Bucureşti, a anunţat Toni Petrea.

Fotbalistul pe care Dumitru Dragomir nu vrea să îl vadă părăsind Liga 1

M-am obişnuit cu discuţiile astea vizavi de Tase de câţiva ani. Da, e important, e căpitanul echipei, e liderul echipei, golgheterul echipei, are toate premisele unui jucător care să fie lider şi faptul că nu a plecat pe mine ma bucură.

Pentru că ne putem folosi in continuare să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Pentru el nu ştiu, cred că şi el e mulţumit că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realziat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit, prin Emirate, prin Europa, cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu.

E liniştit, e ok, se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul ăsta, să ajute echipa cât mai mult”, a declarat Toni Petrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

La fel ca Toni Petrea, şi Dumitru Dragomir este bucuros că Tănase rămâne în Liga 1, cel puţin deocamdată, fiind de părere că ”valorile” campionatului trebuie să rămână în ţară.

Dacă nu a plecat, e clar că nu s-au înţeles la bani. Nu s-a plătit acea clauză carea trebuia achitată de cei care îl doreau. Dar stau să mă întreb, de ce oare ne bucurăm că ne pleacă valorile?

Ar trebui să ne bucurăm că ne rămân valorile în ţară. Băiatul ăsta chiar e taletntat şi e un câştig pentru fotbalul din campionatul intern, nu doar pentru FCSB”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport

                                                                                                                                                                                                                                                 Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare