Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Gică Popescu vrea să îl vadă titular la naţională: ”Ar trebui să fie prima soluţie”

Fotbalistul pe care Gică Popescu vrea să îl vadă titular la naţională: ”Ar trebui să fie prima soluţie”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu insistă că unicul jucător al Farului convocat la naţionala mare merită să fie titular în poarta României.

Edi Iordănescu se confruntă cu o dilemă înaintea primei sale acţiuni pe banca naţionalei, care nu le-a dat bătăi de cap predecesorilor săi.

Fostul antrenor de la CFR sau FCSB nu dispune de un titular incontestabil în poartă, după ce Florin Niţă a fost tras pe linie moartă la Sparta Praga.

Goalkepeer-ul fusese cel mai important jucător al României în 2021 şi nu s-ar fi pus problema înlocuirii sale dacă încă era titular în Cheia.

Însă, Niţă nu a mai jucat la Sparta din noiembrie 2021, imediat după ultima acţiune a echipei naţionale.

Atunci, formaţia cehă a fost învinsă de Slovacko cu 4-0, iar internaţionalul român a fost scos dintre buturile echipei.

Acesta a fost oricum convocat, având în vedere prestaţiile de senzaţie reuşite pentru naţionala, însă ar putea fi lăsat pe banca de Edi Iordănescu.

Celelalte două variante ale selecţionerului sunt Horaţiu Moldovan (24 de ani), integralist la Rapid până la ultima etapă, când a fost infectat cu Covid, sau Marian Aioani (22 de ani).

Fotbalistul pe care Gică Popescu vrea să îl vadă titular la naţională

Niciunul dintre aceştia nu are experienţa lui Niţă, însă, având în vedere că portarul Spartei are deja aproape 35 de ani, Iordănescu jr. ar putea fi tentat să vadă soluţiile de durată pe care le mai are la dispozţie.

Iar Gică Popescu este convins să Aioani merită să fie titularul din poarta României, spunând că forma şi mentalitatea sa îi demonstrează valoarea.

De ce n-ar putea să fie Aioani titular în poarta naţionalei? La cum a apărat în acest campionat, ar trebui să fie prima soluţie!

A făcut un sezon senzaţional până acum, dar decizia finală va fi a selecţionerului. Jucătorii convocaţi la echipa naţională sunt de valori apropiate.

Marian Aioani este foarte încrezător înaintea acestor meciuri. El este un tip echilibrat, matur, care apără foarte bine în acest moment.

Ar fi foarte bine ca România să câştige primele meciuri sub comanda noului selecţioner.

Victoriile aduc încredere, iar România are nevoie de victorii în acest moment”, a declarat Gică Popescu, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare