Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Gigi Becali îl vedea ”cel mai mare mijlocaş din Europa” s-a pierdut. Unde a ajuns să joace acum stelistul comparat cu Mirel Rădoi

Fotbalistul pe care Gigi Becali îl vedea ”cel mai mare mijlocaş din Europa” s-a pierdut. Unde a ajuns să joace acum stelistul comparat cu Mirel Rădoi

FCSB

Comentarii

În urmă cu 10 ani, în iunie 2009, Mihai Onicaş (căpitan al echipei secunde a roş-albaştrilor) debuta în Liga 1 pentru fosta Steaua, într-un meci cu Unirea Urziceni. O lună mai târziu era aruncat în focul meciurilor din Cupele Europene, când a avut o prestaţie excelentă contra maghiarilor de la Ujpest.

În aceeaşi vară debuta în naţionala Under 21 a României, iar Gigi Becali era sigur: ”Va fi cel mai bun mijlocas din Europa, nu mai iese din echipa. Va fi un mare fotbalist!”.

Şi apropiaţii patronului de la FCSB erau siguri: ”Seamănă cu Rădoi! Este modelul de jucător care trebuie şi merită să evolueze la un club ca Steaua” mărturisea Leonard Strizu, pe atunci, oficial al roş-albaştrilor.

Cariera lui Mihai Onicaş nu a urmat cursul dorit. După ce a fost împrumutat de şase ori la formaţii ca Poli Iaşi, Unirea Urziceni sau Viitorul Constanţa printre altele, fotbalistul originar din Cluj Napoca a fost transferat definitiv la formaţii modeste precum Olimpia Satu Mare sau Speranţa Nisiporeni.

În 2017 a fost un pas să-şi revitalizeze cariera la Universitatea Cluj, dar nu a reuşit să se impună nici la echipa oraşului său natal. A promovat totuşi din Liga a treia în Liga 2, dar ”universitarii” nu l-au mai păstrat pentru sezonul următor.

Cele mai recente experienţe din cariera lui Mihai Onicaş sunt Sticla Arieşul Turda şi Unirea Dej, formaţii din eşaloanele inferioare. 

Afla mai multe despre: mihai onicaşmirel rădoigigi becali 

viewscnt
Articole similare