Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care România l-a câştigat după meciurile din preliminarii! Mirel Rădoi, mutare inspirată: "E într-o formă foarte bună"

Fotbalistul pe care România l-a câştigat după meciurile din preliminarii! Mirel Rădoi, mutare inspirată: "E într-o formă foarte bună"

Echipa națională

Comentarii

Remarcatul serii din meciul România - Germania, scor 0-1, a fost portarul Florin Niţă, cel care a limitat proporţiile scorului. Oficialul Stelei, Iulian Miu, a vorbit despre prestaţia portarului Spartei Praga.

Iulian Miu, despre Florin Niţă

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Totuşi, Ciprian Tătăruşanu a fost înlocuit cu succes, până în acest moment, de Florin Niţă, care a fost titular cu Macedonia de Nord şi Germania. 

”Îl cunosc de când era la Chiajna. Eu pe final de carieră acolo şi am jucat câteva luni. Îl ştiam de acolo, nu era portarul titular, dar a muncit enorm, e foarte serios şi ascultător, el şi-a dorit să ajungă un portar de valoare, iar toate aceste lucruri l-au adus într-o postură bună. Deşi nu a apărat foarte mult la echipa naţională, a evoluat excelent.

Niţă e clar că a fost îngerul nostru păzitor şi ne-a salvat de minim două-trei goluri cu intervenţiile sale, e într-o formă foarte bună şi e bine că avem variante pentru echipa naţională, acolo unde au mai fost probleme.

Mirel Rădoi a ales foarte bine jucători, am scăpat doar cu 0-1. Cum ziceam, cu puţin noroc putea face chiar un egal”, a explicat Miu, la Look Sport+.

De altfel, cel mai important compliment pentru Florin Niţă a venit din partea lui Neuer, titularul Germaniei şi al lui Bayern Munchen, care l-a lăudat pe român. 

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia.

În aceeaşi grupă, tot duminică, Armenia a învins, acasă, cu scorul de 2-0, Islanda, iar Macedonia de Nord pe Liechtenstein, tot pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (Bardhi '7, Trajkovski '51, '54, Elmas '62, Nestorovski '82).

Clasamentul grupei după două etape este următorul: 1. Germania - 6 puncte, 2. Armenia - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar Germania a trecut, cu 3-0, tot pe teren propriu, de Islanda. Tot în prima etapă, Liechetnstein - Armenia, scor 0-1.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaflorin nitaiulian miu 

viewscnt
Articole similare