Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul perfect pentru Gigi Becali: "Cred în Dumnezeu şi am încredere în El. Când Dumnezeu mi-a spus să mă duc, nimic nu m-a mai putut opri"

Fotbalistul perfect pentru Gigi Becali: "Cred în Dumnezeu şi am încredere în El. Când Dumnezeu mi-a spus să mă duc, nimic nu m-a mai putut opri"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fundaşul ghanez Isaac Donkor (24 de ani) a evoluat la Universitatea Craiova în sezonul 2018/2019, însă s-a evidenţiat doar prin gafele pe care le-a produs. Ajuns în vară, în Austria, fotbalistul a declarat presei că nu ia nicio decizie fără Dumnezeu.

Isaac Donkor a plecat de la Craiova în vară, după ce gafele sale au privat formaţia olteană de o clasare mai bună la finalul anului. Ghanezul s-a evidenţiat prin cele două lovituri de la 11 metri comise, prin modul foarte uşor de a fi depăşit de adversari şi prin autugolurile marcate în momente cheie ale sezonului. Fără greşelile lui, Craiova termina anul pe o poziţie mai sus, pe locul doi.

Donkor a declarat presei din Austria că a ales să vină la Strum Graz, inspirat de Dumnezeu. Creştin devotat, Isaac Donkor a ascultat semnele, care i-au spus că ar fi o mutare foarte bună pentru el Austria, după experienţa de la Craiova.

"Sunt creştin. Cred în Dumnezeu şi am încredere în El. Când a venit oferta de la Graz, m-am rugat să îmi dea un semn că acolo trebuie să merg. L-am urmat şi a fost o mutare foarte foarte bună pentru mine", a declarat africanul, pentru SPOX.

La Strum Graz, Donkor l-a regăsit pe fostul său coleg de la academia lui Internazionale Milano, Lukas Spendlhofer, spre surprinderea şi bucuria lui.

"Când negociam, nici nu ştiam că Spendlhofer joacă aici. Dar când l-am văzut, am ştiut că este un semn de la Dumnezeu pe care să-l urmez. Nu am un agent puternic în spate. Mă sfătuiesc doar cu cumnatul meu. Chiar şi aşa, Strum Graz m-a găsit. Un semn de la Dumnezeu. Şi dacă Dumnezeu mi-a spus să mă duc la Graz, nimic nu m-a putut opri", a adăugat Donkor.

Din păcate pentru el, mutarea la Graz nu a fost una chiar atât de norocoasă. A suferit o accidentare gravă în una decembrie, iar pe gazon a revenit abia la începutul lunii martie. 

"Mi s-a spus că voi sta şi mai multe luni, dar Dumnezeu a zis <<Nu>>. Mi se aplică foarte bine mie. Astea înseamnă că Dumnezeu este alături de mine şi a dovedit-o cât timp am fost accidentat", a încheiat interviul, fostul jucător al Craiovei.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Donkor, conform Transfermarkt.
  • 34 de meciuri, un gol şi două pase de gol are Donkor pentru U Craiova.
  • 9 prezenţe a bifat, până acum, la Strum Graz.
  • în cariera sa a mai evoluat la Inter Primavera, Bari, Avellino şi Cesena.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare