Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul reinventat de Edi Iordănescu, remarcat de o legendă a Stelei: ”Cred că acolo îi este locul”

Fotbalistul reinventat de Edi Iordănescu, remarcat de o legendă a Stelei: ”Cred că acolo îi este locul”

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam a vorbit despre prestaţia FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo, remarcând doi ”roş-albaştri” pentru jocul făcut.

FCSB era marea favorită în derby-ul cu Dinamo, însă nimeni nu se aştepta la rezultatul pe care aveau să îl obţină elevii lui Edi Iordănescu. Steliano FIlip a luat roşu în minutul 37, iar ”roş-albaştrii” s-au dezlănţuit, reuşind să se impună cu 6-0 în final.

A fost cea mai mare victorie din istoria ”Derby-ului de România”, însă aceasta a venit în nişte circumstanţe speciale pentru Dinamo. Clubul este într-o poziţie mai precară decât oricând în istorie, astfel că rezultatul nu este la fel de surprinzător cât ar fi fost în urmă cu mai mulţi ani.

Edi Iordănescu a început meciul cu trei fundaşi centrali în teren, Iulian Cristea fiind folosit mai în faţă puţin, pe postul de închizător. Helmuth Duckadam l-a remarcat pe fostul jucător al lui Gaz Metan şi a afirmat că acela ar putea fi postul potrivit pentru el, după ce Becali a tot comentat că este prea scund pentru a fi stopper.

Fotbalistul reinventat de Edi Iordănescu, remarcat de o legendă a Stelei

Un meci în care s-a văzut că FCSB începe să arate a echipă, iar rezultatul nu mi se pare suprinzător având în vedere că FCSB a fost echipa favorită şi net superioară, din toate punctele de vedere. Acesta poate fi un nou început. FCSB a arătat ca o echipă, la ce mă aştept eu cel puţin. Sigur, mai este mult de muncă.

Sunt convins că şi Edi Iordănescu îşi doreşte mai mult, dar am văzut schimbări la echipă. Iulian Cristea a jucat foarte bine, cred că acolo este locul lui, în faţa apărării. Şi Cordea a jucat foarte bine. Acum, ideea este să nu se accidenteze, iar Tănase şi Budescu să revină cât mai repede”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescuhelmuth duckadamiulian cristea 

viewscnt
Articole similare