Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român al lui Arsenal i-a cucerit pe fanii "tunarilor". Are un prim sezon de vis: "Mă bucur că avem în academie un jucător care seamănă cu Hagi"

Fotbalistul român al lui Arsenal i-a cucerit pe fanii "tunarilor". Are un prim sezon de vis: "Mă bucur că avem în academie un jucător care seamănă cu Hagi"

Stranieri

Comentarii

Cătălin Cîrjan (17 ani) impresionează la Arsenal, iar fanii l-au lăudat pentru prestaţiile din acest sezon. Mijlocaşul ofensiv evoluează pentru echipa U18 a "tunarilor" şi speră să facă pasul spre prima echipă.

Adus în vară de la Viitorul Domneşti din Liga a treia, Cătălin Cîrjan a semnat acum un contract de profesionist cu Arsenal Londra. Este al doilea jucător român, după Vlad Dragomir, care ajunge prima echioă a ”Tunarilor”.

Mijlocaşul a reuşit trei goluri şi trei pase decisive în acest sezon pentru echipa U18 a lui Arsenal, iar fanii sunt încântaţi de el: "Promovaţi-l la prima echipă. Joacă pentru tricoul lui Arsenal", "Mă bucur că avem în academie un fotbalist care seamănă cu Hagi", "Va fi în prima echipă rapid", sunt câteva dintre reacţiile fanilor lui Arsenal.

"Cătălin Cîrjan este mijlocaş ofensiv şi speră că-l va convinge pe Arteta să-l aducă la prima echipă în următoarele luni sau în următorii ani. Românul a susţinut că transferul la Arsenal e un vis devenit realitate", au notat şi cei de la hitc.com. 

Vlad Dragomir şi Cătălin Cîrjan au acelaşi impresar. Cătălin Sărmăşan este cel care a realizat transferurile celor doi.

Născut în Bucureşti, tânărul mijlocaş care are şi o selecţie la naţionala sub 16 ani a României, a venit de la Viitorul Domneşti şi a primit tricoul cu numărul 10. Cîrjan a fost în probe la Arsenal în vara lui 2018, când avea doar 15 ani şi a ajuns acum la academia londonezilor. În urmă cu un an, atunci când a fost în probe, el era descris drept un puşti-minune. 

 

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin cirjan arsenalcatalin cirjan transfer arsenal 

viewscnt
Articole similare