Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român care a fost antrenat de Jurgen Klopp: ”Nu a fost o surpriză pentru mine că s-a calificat Liverpool!” Cum este neamţul în vestiar

Fotbalistul român care a fost antrenat de Jurgen Klopp: ”Nu a fost o surpriză pentru mine că s-a calificat Liverpool!” Cum este neamţul în vestiargalerie foto
Comentarii

Marius Niculae spune că n-a fost atât de surprins de calificarea spectaculoasă a lui Liverpool în finala Ligii Campionilor, după ce a învins-o cu 4-0 pe FC Barcelona. Fostul atacant al lui Dinamo l-a avut antrenor pe Klopp la Mainz şi susţine că este genul de antrenor care-şi poate mobiliza incredibil jucătorii.

Liverpool a pierdut cu 3-0 pe Camp Nou, dar returul a fost memorabil. Jucătorii lui Jurgen Klopp au învins cu 4-0 şi s-au calificat astfel în finala Ligii Campionilor. Marius Niculae spune însă că se aştepta ca Liverpool să facă un meci mare, deoarece ştie cum lucrează Jurgen Klopp, pe care l-a avut antrenor la Mainz, în sezonul 2006-2007.

”Nu a fost o mare surpriză pentru mine, mai ales că îl ştiu pe Jurgen Klopp, care i-a motivat la maxim pe jucători şi mai ales cu publicul acela minunat pe care îl au cei de la Liverpool, nu aveau cum să nu marcheze. El a realizat un lucru pe care nu ar fi crezut nici el că îl poate realiza, mai ales că i-au lipsit doi jucători importanţi care făceau tot atacul lui Liverpool.



Este o persoană normală, glumeaţă, este un antrenor care spune totul în faţă, cu probe video, bineînţeles, dar când începe meciul se transformă. Trăieşte meciul la intensitate maximă. (Ai vreo favorită în finală?) Liverpool. Nu neapărat pentru că sunt alb-roşii, dar l-am avut antrenor pe Klopp şi sper să câştige. O să mă cert cu Răducioiu, epntru că el ţine cu Pochettino, dar eu o să ţin cu Klopp”, a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: marius niculaejurgen klopp 

viewscnt
Articole similare