Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul român care a recunoscut că joacă frecvent la pariuri a fost chemat la FRF! Dosarul a rămas în pronunţare şi riscă să fie suspendat

Fotbalistul român care a recunoscut că joacă frecvent la pariuri a fost chemat la FRF! Dosarul a rămas în pronunţare şi riscă să fie suspendat

Fotbal

Comentarii

În luna decembrie a anului trecut, Valentin Bărbulescu, căpitan la Sportul Snagov, liderul ligii secunde, a recunoscut fără ezitări că pariază constant pe meciuri din străinătate, în ciuda faptului că regulamentele în vigoare interzic clar acest lucru.

"Da, pariez! Mi se par un pic deplasată treaba asta cu interzisul pariurilor. Dacă eu pariez pe Germania, Anglia, Franţa, ce treabă are?E caz penal să pariezi pe propria echipă, da, dar dacă pariez meciuri din străinătate? Îmi fac bilet de acasă, dar nu intru în case, i-l dau unui prieten să bage. Niciodată n-am câştigat la pariuri, poate o singură dată 100 sau 200 de lei", a spus Valentin Bărbulescu.

Acum, Bărbulescu a fost chemat şi audiat la FRF şi aşteaptă sentinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF!

Conform Articolului 60, punctul 5 din regulamentul FRF, "fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activităţi similare care privesc jocurile din competiţiile organizate sub egida FIFA / UEFA / FRF / LPF / AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activităţi se sancţionează cumulativ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi o penalitate sportivă de 300.000 de lei".

Afla mai multe despre: pariuriscandalaudierifrfbarbulescusnagov 

viewscnt
Articole similare