Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul şi-a anunţat intenţia de a semna cu Real Madrid! Mutare de senzaţie pregătită de Florentino Perez

 Fotbalistul şi-a anunţat intenţia de a semna cu Real Madrid! Mutare de senzaţie pregătită de Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Jules Kounde vrea să se transfere la Real Madrid, profitând de interesul grupării blanco pentru el.

Cotidianul madrilen ABC anunţă că Jules Kounde şi-a anunţat coechipierii de la echipa naţională, Raphael Varane şi Karim Benzema, că ar vrea să joace la Real Madrid.

Sursa citată scrie că Real Madrid ar fi dispusă să ofere 50 de milioane de euro pentru serviciile fundaşului francez, dar că Sevilla aşteaptă o ofertă mult mai mare. Mai exact, una de aproximativ 80 de milioane de euro, cifră pe care Madridul nu ar vrea să o atingă.

Kounde, înlocuitorul lui Sergio Ramos?

Cotat deja la 60 de milioane de euro, Jules Olivier Kounde (22 de ani) s-a născut la Paris şi este dorit de mai toţi granzii Europei.

Fotbalistul francez a început fotbalul la Bordeaux, club pentru care a debutat în Ligue 1. Din 2019 a ajuns la FC Sevilla, iar doi ani mai târziu debuta în echipa naţională a ţării sale.

Are 70 de meciuri pentru Bordeaux şi 88 de meciuri la FC Sevilla, cluburi pentru care a marcat de zece ori. Este câştigător de UEFA Europa League şi a fost inclus în echipa ideală a sezonului în 2019-2020.

Kounde mai este dorit de Manchester City, Mancheste United, Juventus şi Paris Saint Germain. 

Afla mai multe despre: jules kounde 

viewscnt
Articole similare