Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul spaniol care l-a dat pe spate pe Răzvan Marin: ”Nu a greşit nici măcar o pasă. Te scoate atât de uşor din joc”

Fotbalistul spaniol care l-a dat pe spate pe Răzvan Marin: ”Nu a greşit nici măcar o pasă. Te scoate atât de uşor din joc”
Comentarii

România a pierdut 1-2 pe teren propriu cu Spania. Florin Andone a marcat pentru tricolori, iar Sergio Ramos şi Paco Alcacer au punctat pentru oaspeţi.

Răzvan Marin a mărturisit la finalul partidei că România a lăsat o impresie bună pe finalul meciului cu Spania. Mijocaşul celor de la Ajax crede că naţionala putea obţine ceva mai mult din acest meci: ”Poate meritam puţin mai mult după ocaziile pe care le-am avut în final. În prima repriză nu s-a jucat foarte bine. Eu personal nu am făcut un joc foarte bun în prima repriză, a doua repriză mi-am revenit şi eu, şi-a revenit şi echipa şi cred că puteam scoate mai mult” a spus Marin. El s-a declarat impresionat de mijlocaşul Barcelonei, Sergio Busquets: ”Cred că Busquets azi nu a greşit o pasă. Degeaba îi faci presiune că este foarte bine informat dinainte şi te scoate din joc foarte uşor. Cred că a doua repriză în ultimele 20-30 minute posibil să fi făcut o figură frumoasă. Tot timpul când am fost copil mi-am dorit să joc astfel de meciuri contra unor echipe foarte bune din Europa sau cu naţionala”

Despre perioada mai puţin fericită pe care o traversează la Ajax, Marin a declarat: ”Eu personal sunt bine, cred că din 7-8 meciuri am jucat 5-6 ca titular. Normal că mă afectează când văd că presa din România ia toate prostiile din străinătate şi se pun comentarii de pe Twiter şi alte chestii de genul ăsta. Dar eu îmi văd de treaba mea şi merg înainte, am încredere îm mine şi sunt sigură că va fi bine până la urmă. E o grupă grea. Ne vom bate cu Valencia şi cu Chelsea pentru calificare” a mai spus mijlocaşul echipei naţionale.

Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare