Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul transferat de FCSB, lovit de ghinion! De ce au dispărut din lot mai mulţi jucători importanţi: "Pe ultima sută"

Fotbalistul transferat de FCSB, lovit de ghinion! De ce au dispărut din lot mai mulţi jucători importanţi: "Pe ultima sută"

FCSB

Comentarii

FCSB nu are linişte în privinţa lotului. Antrenorul Toni Petrea a întâmpinat probleme pentru partida cu Farul Constanţa, din Liga 1.

Ce jucători indisponibili are FCSB pentru meciul cu Farul

FCSB - Farul încheie etapa cu numărul 28 din Liga 1, pe Arena Naţională, într-un meci care poate fi urmărit pe Telekomsport.ro. 

Gazdele au jucători pe care nu se pot baza la partida cu Gică Hagi, iar Toni Petrea a explicat cum a ales echipa de start. 

Pe lângă accidentări, mai mulţi jucători au acuzat o stare de răceală. De asemenea, Florin Achim, ultimul sosit la echipa din Berceni, şi-a dislocat umărul. 

"Ne dorim să câştigăm. Venim după un egal şi trebuie să recuperăm din puncte. Vrem să câştigăm partida, un meci greu, o echipă care se luptă pentru play-off. Trebuie să facem mai mult decât la jocul precedent ca să reuşim să câştigăm.

Avem infirmeria plină. Îl avem Radunovic cu o leziune fibrilară, încă nu ştim cât de gravă e, trebuie să facă RMN. Olaru, Oaidă, Creţu, Şut sunt răciţi, acum, pe ultima sută de metri, plus Achim, care şi-a dislocat umărul. 

Coman s-a pregătit foarte bine săptămâna asta, după ce a stat acasă o săptămână din cauza răcelii. Am considerat să-i dăm o şansă.

Keşeru e un jucător bun pentru noi, care ne mai poate ajuta. Se pregăteşte bine. Vom vedea ce se întâmplă pe viitor. E în lot, vom vedea dacă apelăm la serviciile lui", a declarat Toni Petrea, cu scurt timp înainte de startul partidei de pe Arena Naţională. 

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad - Ov. Popescu, Vinicius, Cristea, Şerban - Tănase, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Dumiter, Coman
  • Rezerve: Târnovanu - Miron, Tănasă, I. Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Perianu, Keşeru
  • Farul: Aioani - Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Radaslavescu, Mladen, Grameni - Jefte, Petre, Omoh
  • Rezerve: Brănescu - Dussaut, Sîrbu, Pitu, Moldoveanu, Sali, Mălăele, Buta, Popescu

Afla mai multe despre: toni petreafcsbliga 1fcsb farul constanta 

viewscnt
Articole similare