Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul transferat de Viitorul, cucerit de ce a construit Gică Hagi: "Îmi aminteşte de perioada de la academia Barcelonei". Primele declaraţii

Fotbalistul transferat de Viitorul, cucerit de ce a construit Gică Hagi: "Îmi aminteşte de perioada de la academia Barcelonei". Primele declaraţii

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi l-a transferat pe David Babunski (26 de ani) la Viitorul, de la FC Botoşani, iar fotbalistul din Macedonia de Nord a vorbit la superlativ despre ce a găsit la Ovidiu.

David Babunski, după ce a ajuns la Viitorul: "Mă simt ca acasă"

Babunski evoluează ca mijlocaş ofensiv şi atacant şi a strâns 8 selecţii la naţionala Macedoniei de Nord. David a fost format la celebra ”La Masia”, unde a reuşit să bifeze meciuri pentru echipele de juniori U18 şi U19, dar şi pentru echipa secundă a clubului FC Barcelona.

"Sunt foarte fericit să fiu aici. Am ales Viitorul, fiindcă am considerat că este cel mai bun loc, pentru a continua să mă dezvolt în carieră. Nu am jucat cu Viitorul, dar am urmărit meciul şi am fost impresionat pozitiv de modul lor de a juca şi de aceea mi-a plăcut. 

Oarecum, să fiu aici, îmi aminteşte de perioada petrecută la academia Barcelonei. Aşa că, într-un fel, mă simt ca acasă, în special pentru că stilul, filosofia, viziunea în privinţa jocului sunt similare şi toate acestea se potrivesc bine calităţilor mele ca jucător, aşa că nu vor exista probleme să mă adaptez repede. 

Sunt onorat să fiu parte din acest proiect şi ştiu că talentele sunt selectate aici, probabil cele mai bune din România şi ajutate să îşi dezvolte jocul. De aceea sunt mândru să fac parte dintr-un asemenea club şi sper să continui să adaug valoare", a declarat David Babunski.  

Nikolov l-a sfătuit să vină la Viitorul

"Bobo Nikolov (fostul fotbalist de la Viitorul, în prezent la Mol Fehervar, Boba Nikolov) a fost aici şi, încă de când eram la naţionala U16. Mi-a vorbit foarte frumos despre acest club, despre academia lui Hagi. Acum, înainte să vin aici, am vorbit cu el şi m-a încurajat şi mi-a susţinut alegerea. Mi-a spus că sunt la locul potrivit şi că toţi îl cunosc bine şi îşi amintesc de el. Dorinţele mele sunt să îndeplinim obiectivele echipei şi să fim uniţi, să muncim din greu, evident, pentru a face performanţă", a mai spus Babunski. 

Fotbalistul mai are trecute în CV echipe precum Steaua Roşie Belgrad, Yokohama, Omiya Ardija, iar pentru o scurtă perioadă, martie-decembrie 2020 la FC Botoşani. 

 

Afla mai multe despre: david babunskibarcelonaviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare