Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul trecut pe la Real Madrid a plecat de la CFR Cluj! Despărţire de ultim moment

Fotbalistul trecut pe la Real Madrid a plecat de la CFR Cluj! Despărţire de ultim moment

Superliga

Comentarii

CFR Cluj va căuta întăriri în privinţa postului de portar, după ce a scăpat de interdiciţia la transferuri. În această săptămână, campionii României s-au înţeles asupra împrumutului lui Jesus Fernandez (31 de ani).

Jesus Fernandez pleacă de la CFR Cluj

Campioana României s-a despărţit de doi portari în această iarnă. Cosmin Vâtcă a fost pus pe liber de ardeleni, iar spaniolul Jesus Fernandez va pleca sub formă de împrumut la echipa clasată pe penultimul loc în Grecia, Panetolikos. Mutarea a fost înregistrată deja, iar site-ul transfermarkt.de a actualizat care e noul club al spaniolului. 

Astfel, CFR Cluj se apropie de transferul unui portar, care să fie numărul doi, postul de titular fiind deţinut de Giedrius Arlauskis. 

  • 30 iunie e data până la care Jesus Fernandez va fi împrumutat la Panetolikos, fosta echipă a atacantului Vlad Morar, care a ajuns, în această iarnă, la FC Voluntari. 

"E clar că Arlauskis e numărul 1, sigur căutăm un portar acum, pentru că trebuie să aibă Arlauskis concurenţă. Suntem în căutări dar cei doi copii pe care îi avem cu noi sunt băieţi de viitor şi trebuie ţinuţi lângă echipă", a declarat Dan Petrescu.

Jesus Fernandez, fost portar la Real Madrid

Portarul spaniol şi-a început cariera la AD Unión Adarve, iar în 2004 Villarreal a pus ochii pe el. Jesus Fernandez a jucat la echipa U19, apoi a mai trecut pe la Getafe U19, echipa a doua a lui Numancia, iar după doi ani a fost promovat, în 2009. 

Un an mai târziu a fost remarcat de scouterii lui Real Madrid, care l-au adus la echipa secundă, iar în 2013 a fost promovat în lotul echipei mari, care era antrenată la acea vreme de Carlo Ancelotti. 

Fără şanse la Real Madrid, Jesus Fernandez s-a "refugiat" la Levante, iar în Spania a mai jucat la Granada, Cadiz şi Leonesa. 

La CFR Cluj, portarul a ajuns în 2018, dar nu a reuşit niciodată să-i ia faţa lui Giedrius Arlauskis, care a fost preferat de toţi antrenorii care au antrenat echipa din Gruia în ultimele două sezoane. 

  • 2 meciuri a jucat Jesus Fernandez la Real Madrid, 103 de minute în total!
  • 9 meciuri a jucat la CFR Cluj. 
  • 14 meciuri a jucat la Real Madrid Castilla, fiind şi cele mai multe jucate pentru un club. 

Afla mai multe despre: jesus fernandeztransfer cfr clujdan petrescuplecare cfr clujtransferuri cfr clujjesus fernandez real madrid 

viewscnt
Articole similare