Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul trimis acasă de CFR Cluj încă mai speră la transfer: "Totul a mers fără probleme. Preşedintele clubului a sunat şi a dat asigurări că mă va chema"

Fotbalistul trimis acasă de CFR Cluj încă mai speră la transfer: "Totul a mers fără probleme. Preşedintele clubului a sunat şi a dat asigurări că mă va chema"

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul ghanez Shafiu Mumuni, a dezminţit zvonurile apărute în presa africană, conform cărora s-a întors în ţara sa natală, după ce ar picat probele la CFR Cluj. Fotbalistul lui Ashanti Gold a povestit la un post de radio local ce s-a întâmplat de fapt la formaţia lui Dan Petrescu.

Shafiu Mumuni (24 de ani) a fost suprins în tribunele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, la meciul tur dintre CFR Cluj şi Sevilla (1-1), din "16-imile" Europa League. În plus, un fost internaţional ghanez, Saddick Adams, trecut şi pe la academia celor de la Atletico Madrid, a recunoscut pe reţelele de socializare faptul că tratativele dintre Ashanti Gold şi CFR Cluj sunt extrem de avansate.

După doar câteva săptămâni, Mumuni s-a întors în ţara natală, iar presa de acolo a scris că acesta a picat probele la CFR Cluj şi că este aproape să se înţeleagă cu o rivală din campionat, care îl vânează de ani de zile, Asante Kotoko.

Dezamăgit de aceste zvonuri, căpitanul echipei secunde a Ghanei a acordat un interviu unui post de radio local, în care a negat tot ce s-a scris în presa africană şi a asigurat că există, încă, conexiuni cu CFR Cluj, altul fiind motivul pentru care nu a semnat deja.

"Este adevărat că am fost în România, într-un stagiu de pregătire la CFR Cluj, alături de alţi fotbalişti din Argentina şi Paraguay. Totul a mers fără probleme, dar federaţia lor a suspendat campionatul în săptămâna în care trebuia să completez actele, din cauza pandemiei de Coronavirus. Preşedintele clubului a sunat ieri şi a dat asigurări că mă va chema să semnez când va fi reluat campionatul", a explicat jucătorul african, pentru Kumasi FM.

Cine este Shafiu Mumuni?

Shafiu Mumuni (24 de ani) este internaţional ghanez de tineret, dar care nu a apucat să debuteze în tricoul primei reprezentative a Ghanei. În schimb, s-a aflat pe banca de rezerve, fără să fie introdus, la acţiunea pe care ghanezii au întreprins-o în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, Ghana a trecut de Africa de Sud (2-0) şi Sao Tome and Principe (1-0), în calificările pentru Cupa Africii din 2021. În acelaşi timp, este căpitanul echipei secunde a Ghanei şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din campionatul Ghanei,

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare