Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Universităţii Craiova, Mihai Roman, sfătuit să se retragă. "Este o situaţie mai delicată decât la Ţucudean. Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa"

Fotbalistul Universităţii Craiova, Mihai Roman, sfătuit să se retragă. "Este o situaţie mai delicată decât la Ţucudean. Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa"

Fotbal

Comentarii

Atacanul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Roman (27 de ani) se gândeşte tot mai serios la retragerea din activitate, din cauza problemelor medicale.

Managerul oltenilor, Marcel Popescu, a recunoscut pentru "Prosport", faptul că fotbalistul are probleme de sănătate care nu merită subestimate. Medicii i-au recomandat lui Mihai Roman să se retragă din fotbal după ce i-au descoperit anumite probleme la inimă.

Mai exact, o extrasistolă, care s-ar defini ca o contracţie prematură a muşchiului inimii, care este independentă de ritmul normal al inimii. Fotbalistul a avut programată o vizită la o renumită clinică din Padova (Italia), acolo unde urma să fie supus mai multor intervenţii amănunţite. Însă, din cauza pandemiei, a amânat-o până în luna iulie, când a aflat exact cu ce se confruntă.

Mihai a fost la un control, iar cel făcut a fost cu un verdict neplăcut pentru noi şi pentru el. Urmează să facă o investigaţie şi s-ar putea să fie vorba de o intervenţie chirurgicală sau un stop de la efort. E o situaţie delicată. Este o situaţie similară cu cea a lui Ţucudean. Parcă mai delicată decât la Ţucudean. Am stat de vorbă cu medicul şi mi-a zis că Ţucudean avea simptome, dar riscul să se întâmple ceva letal era mic. La Roman nu există simptome, dar riscul să se întâmple ceva fulgerător este foarte mare. Nu-l vom lăsa pe Mihai Roman să-şi rişte viaţa. Normal că mai sperăm să mai joace la fotbal.

E o situaţie delicată. Am mers peste tot cu el, există un raport medical, dar trebuie reconfirmat într-o investigaţie făcută în altă parte. Tragem pentru el şi pentru noi. Este o pierdere umană şi cântăreşte mai mult ca 10 titluri", a declarat Marcel Popescu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare