Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul vizat de Real Madrid, dar care va ajunge lângă Cristiano Ronaldo

Fotbalistul vizat de Real Madrid, dar care va ajunge lângă Cristiano Ronaldo

Juventus

Comentarii

Dorit şi de Real Madrid, tânărul internaţional italian, Nicolo Zaniolo a fost deja contactat de Juventus Torino.

Cotidianul spaniol AS anunţă că noua senzaţie a fotbalului din Italia, Nicolo Zaniolo (19 ani) are şanse mici să ajungă la Real Madrid.

Sosirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a grupării blanco îi diminuează şansele lui Zaniolo de a ajunge pe Santiago Bernabeu, în condiţiile în care antrenorul francez are alte priorităţi pentru aceeaşi poziţie.

După cum au putut afla cei de la AS, Zaniolo ar urma să ajungă la actuala campioană a Italiei, Juventus Torino. Mijlocaşul ofensiv al echipei AS Roma şi-ar fi delegat deja agentul pentru a discuta cu Juventus, echipa cea mai interesată de serviciile sale. Sigur însă, Nicolo nu închide nici alte piste pe care le-ar putea lua în calcul din vară.

Zaniolo are încă 4 ani de contract cu AS Roma, dar nu are o clauză de reziliere stipulată în contract, ceea ce poate uşura misiunea actualului lider din Serie A.

La cei 19 ani ai săi, Nicolo Zaniolo este considerat unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din lume. În actuala stagiune a marcat 5 goluri pentru AS Roma şi a reuşit 2 pase de gol. Site-ul de specialitate transfermartk.com îl evaluează deja la 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: nicolo zaniolo 

viewscnt
Articole similare