Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul vrea să plece de la Barcelona, dar nu oriunde. Cel puţin trei echipe sunt interesate de el

Fotbalistul vrea să plece de la Barcelona, dar nu oriunde. Cel puţin trei echipe sunt interesate de el

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Riqui Puig vrea să plece în această vară de la Barcelona.

Pentru că simte că nu este pe placul lui Ronald Koeman, talentatul mijlocaş produs de La Masia, Riqui Puig, vrea să plece de la gruparea catalană în această vară, anunţă presa spaniolă.

Se pare că fotbalistul nu este într-adevăr pe lista priorităţilor lui Koeman în ceea ce priveşte linia mediană. Olandezul are acoperire, pentru că în faţa lui Puig se află jucători precum Busquets, De Jong, Sergi Roberto sau Pedri.

Astfel, Puig îşi doreşte ca Barca să accepte una dintre variantele de împrumut pe care le are la dispoziţie. Potrivit presei spaniole, Getafe, Granada şi Celta Vigo sunt foarte interesate să-l transfere pe talentatul mijlocaş blaugrana.

El Mundo Deportivo anunţă interesul acestor formaţii pentru Puig, dar şi faptul că Puig nu vrea să meargă la una dintre aceste echipe.

Considerat unul dintre cele mai bune produse ale La Masia, Riqui Puig este cotat la 18 milioane de euro. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a crescut la Barca, pentru care a bifat 39 de meciuri până în prezent şi un gol marcat.

Afla mai multe despre: riqui puig 

viewscnt
Articole similare