Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalul a fost suspendat şi în Scoţia! Ianis Hagi trebuie să mai aştepte derby-ul cu Celtic Glasgow. ''Este în interesul sănătăţii publice''

Fotbalul a fost suspendat şi în Scoţia! Ianis Hagi trebuie să mai aştepte derby-ul cu Celtic Glasgow. ''Este în interesul sănătăţii publice''

Fotbal

Comentarii

Fotbalul scoţian a fost şi el suspendat, astăzi, după o şedinţă de urgenţă, au confirmat oficialităţile forului scoţian.

Neil Doncaster, directorul executiv al Federaţiei Scoţiene de Fotbal a declarat că "că nu este realist şi nici posibil" ca meciurile să se dispute în cele mai normale condiţii, în contextul în care Coronavirusul se răspândeşte cu o viteză ameninţătoare în Regat. Primele meciuri amânate vor fi partidele Motherwell - Aberdeen (Premier League) şi Queen South - Ayr United (Championship).

Episodul cu numărul 421 din "Old Firm", derby-ul de tradiţie al Scoţiei, dintre Rangers şi Celtic, programat duminică pe Ibrox, nu se va disputa prea curând. De asemenea, partida retur dintre Rangers şi Bayer Leverkusen, programată joia viitoare în Germania a fost suspendată de UEFA.

Federaţia Scoţiană de Fotbal a suspendat toate partidele de fotbal, inclusiv pe cele feminine. Federaţia a acţionat la îndemnul guvernului Marii Britanii, care a anunţat extinderea focarelor de infecţie cu Coronavirus pe teritoriul regatului.

"Anunţul făcut astăzi este în interesul sănătăţii publice, dar, în egală măsură, pentru sănătatea şi siguranţa jucătorilor, oficialilor şi a personalului, pe tot parcursul jocului. Aceste lucru este de o importanţă crucială pe măsura dezvoltării pandemiei", a declarat şeful executivului Federaţiei, Ian Maxwell.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare